Tartışma:Harry Potter'daki büyülü nesneler listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Eski SLA Harry Potter'daki büyülü nesneler listesi, eski bir seçkin liste adayıdır. Aşağıdaki madde aşamaları listesindeki bağlantıda adaylığın neden başarısız olduğunu görebilirsiniz. İtiraz nedeni sorunlar çözüldükten sonra maddeyi tekrar seçkin liste statüsü için aday gösterebilirsiniz.
17 Mayıs 2017 Seçkin liste adayı Başarısız
Vikiproje Harry Potter (Liste-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Harry Potter maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Harry Potter kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Listeler (Liste-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

İksirlerin Harry Potter'da sihir maddesine aktarılması daha mantıklı olmaz mı? --Neolegen (mesaj) 20:15, 19 Kasım 2016 (UTC)

Madde hâlihazırda seçkin liste adayı olduğu için bu konu orada tartışılsa daha iyi.--B.S.R.F. 💬 05:49, 20 Kasım 2016 (UTC)
Nerede sihir maddesinde mi?--Neolegen (mesaj) 12:15, 20 Kasım 2016 (UTC)
Şu sayfayı kastetmiştim.--B.S.R.F. 💬 12:34, 20 Kasım 2016 (UTC)
Çok teşekkür ederim. --Neolegen (mesaj) 12:37, 20 Kasım 2016 (UTC)