Tartışma:Hafız Yaşar Mehmetoğlu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Siyaset (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

BU kiişinin biyografisini 4. kez yazıyorum. bahsi geçen kişi hakkında Yunan alfabesi ile bir çok bilgi olmasına rağmen türkçe yazılan eserlerde bu çok azdır. Bu boşluğu gidermek için Kişinin biyografisi yazılmıştır. 212.156.62.126 12:06, 18 Haziran 2010 (UTC)

Biyografiye ilişkin bir kısım kaynaklar eklendi 1: Baskın Oran – “Türk – Yunan ilişkilerinde Batı Trakya Soru” – Bilgi Yayınevi, ikinci basım, s. 155-159 2: GÜNDEM gazetesi, Haftalık Siyasi ve aktül gazete, 29 Haziran 1996, Sayı: 1. 3: 2345/1920 (A’148) sayılı “Müftüler ve Başmüftü İntihabıyla İslam Cemaatlerine Ait Evkaf Varidatının Sureti İdaresine Dair Kanun 4: ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΕΡΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣΑ ΕΝ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΗ 17 ΜΑΙΟΥ 1913 ΜΕΤΑΞΗ τών Συμμάχων Βασιλείων της Ελλάδος, Βουλγαρίας, Μαυροβουνίου

Bu arada Viki İşaret Dili Konusunda herhangi bir kaynak bulamadım, biyografinin nasıl ve ne surette Viki İşaret diline çevrielceğini nasıl bulabilirim..

Çalışma Var şablonu nasıl eklenecek acaba??

Merhaba eğer madde üzerinde çalışmanız varsa,bu çalışmanın devam ettiğini gösteren çalışma var şablonunu ekleyebilirsiniz.Çalışma var şablonunu sizin için ekliyorum.Yardım:Sayfa nasıl yazılır bölümüne bakmanız faydalı olacaktır.Maddenin iç ve dış bağlantılarının olması,alt başlıklara ayrılması ve kaynakçanın olması çok önemli.Reklam yapılmamalı ve Vikipedi:Telif hakları'na da dikkat edilmeli.Vikipedi:Kaynak gösterme sayfasına bakarak nasıl kaynaklandırma yapacağınızı da öğrenebilirsiniz.Kolay gelsin.----Âkhilleus mesaj 17:49, 18 Haziran 2010 (UTC)

Kişinin soyadı Mehmedoğlu mu, Mehmetoğlu mu?--Machiavelli msj 19:46, 18 Haziran 2010 (UTC)

kişinin orjinal soyadı söylendiği şekliyle MEHMEDOĞLU, ancak gerek Türk gerekse Yabancı kaynaklarda Soyadı MEHMETOĞLU olarak yazıldığı için soyadı MEHMETOĞLU olarak düzeltildi.