Tartışma:Hacıbeyli, Kozan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

ŞEN şirin beldemiz hacıbeyli kozana ve kadırlıye 24 km ve adanaya 75 km dır. antık kale anavarzaya 5 km olup ulaşımı kolaydır. beledıye hızmetlerı hızlı bır şekılde devam etmektedır. Sağlık hızmetı saglık ocagı tarafın dan verılmektedır. Spor meraklılarına da duyurulur hacıbeyli geçlıgı siponsor arıyor. Ama ıyı futbolcu gençler var.

 ANAVARZA Kalesını gezmeye gelenlerden rıcamız bu şirin beldeyıde bır zıyaret etmelerıdır. Şimdıden teşşekkürler.  Canlı müzük yapan restorantımız emrınızdedır. petrol istasyonu. resdtorant internet kafe foto  ptt, süt kooparatıfi yanı yatırım yapılacak bır beldedır  HACIBEYLİ beldesi meraklarımız futbol oynamak  horoz döğüşü,at yarışı vs. daha anlatacak çok ama bu günlük bu kadar. ha yatırım tarım mahsullerını işleme amaçlı fabrıkalar olabılır. VEDE  süt mamüllerı üzerıne de olur.Çünkü süt ineklerımızde meşurdur. HORASANLI  şimdiden hepinize teşekkürle eder. HOŞÇA KALIN  ALLAHA EMANET OLUN. DOSTLAR.