Tartışma:Hüseyin Dalaklı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Futbol (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Bu eski futbolcular çok sıkıntı yaratıyor:) ben maddeyi açmadan çok araştırdım hüseyin dalaklı mı dalaklı hüseyin mi diye ama şurada ve şurada hep dalaklı hüseyin diye geçmiş ama hala emin değilim tartışılmalı:)Beyazmavi ileti 18:24, 12 Ağustos 2013 (UTC)
Lakabıdır muhtemelen. Daha sonra bu lakabı soyadı olmuş olabilir, ama tahminden öte değil tabi bu :) Dönem gazetelerine bakmak lazım. Altınordu'nun 1916-17 sezonu şampiyonu kadrosunda adı geçiyor. Acaba hangisi? FB'de oynadığı dönemdeki kadroya bakarak karşılaştırma yapılır ve bulunur belki? :)--RapsarEfendim? 21:24, 12 Ağustos 2013 (UTC)
Bir de dolaşım şablonunda 11'e kadar TD'lik yaptığı yazarken, bilgi kutusunda 10'a kadar yaptığı yazılı.--RapsarEfendim? 21:29, 12 Ağustos 2013 (UTC)
Sanırım sorunu çözdüm.Rüştü Dağlaroğlu'nun kitabı 1957 yılında yayınlanmış ve kitapta Hüseyin Dalaklı diye geçiyor. soyadı kanunu 34te çıktığına göre demekki bu soyadı olmuş. Bir de örneğin Galip Kulaksızoğlu futbolculuğu ve teknik direktörlüğü aynı zamanda yapmış.hüseyin dalaklı'da fenerbahçe'den şuraya göre 1910'da ayrılmış. 1916-17 sezonunda altınordu'nun şampiyon olan kadrosunda bulunuyor. ikisi de aynı kişi.ama altınorduda teknik direktörlük değil futbolculuk yaptığı gözüküyor. bu bilgide şuradaki kadroda geçiyor. en azından fenerbahçe'de 1910'a kadar teknik direktör olduğu ve soyadının dalaklı olduğu kesin gözüküyor.ben sayfayı hüseyin dalaklı maddesine taşıyorum. altınordunun kadrosunu da düzenliyorum.Beyazmavi ileti 07:53, 13 Ağustos 2013 (UTC)