Tartışma:Gryffindor

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • Wisdom, düzenli bir imla ve ansiklopedik (tarafsız, bilgilendirici, düzenli vs) bilgi girişi yapmadığın sürece girdilerin değiştirilecektir. Viki içerik standarlarına uyalım lütfen  Oytun Yalçın mesaj

Sildiğiniz bölümü yazan ben değilim, sadece genç bir arkadaşın yazdığı bölümü düzelttim. Ben sadece bunu hazırlayan ve yaptığı imla hatalarından da yaşının küçük olduğunu tahmin ettiğim bu vikipedi yazarının yazdıklarını tamamen silip kendi yazdığınızı koymanıza içerlendim.

Yoksa o küçük arkadaşımızın kendi kelimeleriyle yazmaya çalıştığı makaleyi komple silip ben de yeniden yazmasını bilirim.

Kaldıki sizin formatınız da hiç Ansiklopedik değil tamamen Trade Card formatında.

İmla konusuna gelince 7 dili okuyup yazan biri olarak sanırım sizden imla dersi alacak değilim.

--Wisdom 00:17, 22 Ocak 2006 (UTC)

  • efendim burada 7 dillik bir ansiklopedi değil Türkçe ansiklopedi hazırlıyoruz. Ayrıca tartışma bölümünün amacı bir konu hakkında olan uyuşmazlıkların giderilmesidir. Dolayısıyla had bildirmekten çok konu ile ilgili en yüksek yararı sağlamaya çalışılmalıdır. Oyun kartı seviyesi de olsa içeriğin tarzı, diğer alternatiflerine göre daha fazla düzenli içerik sağladığını düşünmekteyim. Ayrıca bir noktalama işaretini nokta hariç birden fazla kullanmak gereksizdir ...gelir!!! gibi. Her ne kadar genç katılımcıları taşvik etmek gerekse de bu onların yaptığı yanlışları düzeltmemek anlamına gelmemelidir.  Oytun Yalçın mesaj

O halde düzenle ibaresi koyarsınız ve metni yazan arkadaş gelir düzenler. Sizin başkalarının yazdıklarını silerek, kendi Trade Card formatınızı empoze etmeye hiç hakkınız yok. Gerçi daha gençsiniz ama bir an önce insanların emeğine saygı duymayı öğrenin, yoksa hayatta çok zorluklarla karşılaşırsınız.

--Wisdom 00:29, 22 Ocak 2006 (UTC)

Bu sayfayı ilgilendiren kararlar, tüm Harry Potter makalelerinin tartışıldığı Tartışma:Harry Potter Serisi (kitap) sayfasında alınmış olabilir.--Quinlan Vos 18:17, 25 Ocak 2006 (UTC)