İçeriğe atla

Tartışma:General Harington Kupası

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Henrymorgan92 tarafından 3 yıl önce Ad başlığına
Vikiproje Futbol (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Nitekim "sonuç olarak" demek, Yani bunların sonucu olarak, Bunların sonunda, Bu olayın akabinde, Bu olay neticesinde. Bu maçın sonunda İsmet Paşa ve heyeti böyle bir yazı iletmişler. Mesele o cümle ise. --78.161.15.31 08:52, 15 Temmuz 2008 (UTC)

Mesele o cümle değil.Maddenin ansiklopedik bir üsluptan çok bir foruma bilgi girişi gibi yazılmış olması.Vikipedi'de tarafsızlık beş temel taştan biridir.Madde içinde övme yada yerme içeren bilgiler yer alamaz.Şablonu bu yüzden ekledim."Taksim Stadı’nda çok büyük bir seyirci topluluğu önünde" gibi öznel yorumlar maddeyi geliştirmez.Çok büyük kalabalık size göre kaç kişidir? Bir başkasına göre bu sayı farklı olabilir.Bir başka örnek de "Fenerbahçeli futbolcular seyircilerin omuzları üzerinde stattan çıkarılmışlar ve Beyoğlu caddelerinde büyük sevgi gösterileri arasında dolaştırılmışlardı" cümlesi.Hiçbir ansiklopedi de bu tarz bilgilendirme yer almaz.Bu yüzden maddeyi tarafsızlaştırılması ve üslubun düzenlenmesi gerekiyor.--Eldarion 08:57, 15 Temmuz 2008 (UTC)
  • Evet kalabalık değil zamanın şartlarına göre ya da izleyici kitlesi dönemim İstanbul'da oynan futbol maçlarının ortalamasının üstünde gibi kesine yakın bir cümle daha uygun. Tabii tutarlı ve normal hâle getirmek lazım. Son cümle halkın reaksiyonu ve olayın değeri açısından önemli gibi. --78.161.15.31 09:10, 15 Temmuz 2008 (UTC)
Yukarıda da yazdığım gibi Vikipedi nesnel bilgi verir.Olayın değerine okuyucular karar verir.Zaten bu bilgiler göstermiş olduğunuz kaynakta mevcut.Dolayısıyla madde içinde yer alması çok doğru değil gibi geldi bana.Maddenin geliştirilip kurallara uygun hale getirilmesi için topluluğun diğer üyelerinin de fikirlerini beklemekte fayda var.Kolay gelsin.--Eldarion 09:15, 15 Temmuz 2008 (UTC)

Sadece kendi kadrosu mu???[kaynağı değiştir]

Arkadaşlar takımın bir kısmı galatasaray diğer kısmı da diğer spor kulüplerinden bir kısmı fenerbahçeden. Olay milli mesele haline geldiğinden bütün takımlar yardım etmiştir.Fenerbahçeyi övmek adına yanlış bilgi vermeyin.

[kaynağı değiştir]

Söz konusu generalin adı Charles Harington Harington. Kupanın adı neden 2 r ile? Sanırım sayfa oluşturulurken yapılan bir hata. Düzeltmeden önce görüş almak istedim. --Henrymorgan92 (mesaj) 18.49, 26 Mart 2021 (UTC) taşındı. --Henrymorgan92 (mesaj) 18.56, 26 Mart 2021 (UTC)Yanıtla