İçeriğe atla

Tartışma:Güzel ile Hayvan (film)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Sinema (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sinema maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sinema kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Karışıklık giderilmeli[kaynağı değiştir]

Wiki'de bu madde olmak üzere sadece bir Güzel ve Çirkin filmi gözüküyor. Ama 1991'de En İyi Film Akademi Ödülü'ne aday olmuş versiyonu en:Beauty and the Beast (1991 film) bulunmamakta. Dolayısı ile 2. filme atıfta bulunan sayfalar da hatalı olarak 1946 yapımı bu filme yönlendiriliyor.
Ayrıca 'Diğer "Güzel ile Hayvan" filmleri' listesinde "Yukarıdaki listede animasyon filmleri hariç tutulmuştur" ifadesi yeralmasına rağmen 1991 yapımı bahsi geçen animasyon filmi de sıralanmakta.
Eğer bu madde şablonda görüldüğü gibi 1946 filminden bahsetmek için açıldısa bu listenin burada bulunması da yersizdir. İngilizce wikideki gibi en:Beauty and the Beast hikaye hakkında genel bir madde açılıp bu konulu yazılı ve görsel eserlere o maddede değinilmesi gerekir.Altaz 13:02, 24 Haziran 2009 (UTC)