Tartışma:Gömülü sistem

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Bilişim (C-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bilişim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bilişim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Gömülü Sistemler maddesiyle birleştirilmeli.




Gömülü Sistemler isimli bir kategori oluşturmuştum. Bu madde' yi de o kategorinin içersine yerleştirdim. Gömülü sistemler isimli maddenin içeriğinin bu maddenin başlığı altına eklenmesi doğru olacak sanırım. --çağatay 17:48, 29 Temmuz 2006 (UTC)


tamam. Gömülü Sistemler maddesindeki birleştir şablonunu kaldırıp sil şablonu koyuyorum.Daha önce incelemiştim. bu madde diğerinde tamaıyla içeriliyor. --Kutu su 14:04, 1 Ağustos 2006 (UTC)


[[Gömülü Sistemler]] maddesiyle birleştirilmeli. şablonunu kaldırıyorum. birleştirme gerçekleşti.--Kutu su 18:14, 5 Ağustos 2006 (UTC)


teşekkürler. --çağatay 18:52, 5 Ağustos 2006 (UTC)

Gömülü sistem adını okuyunca çok garibime gitti. Türkçenin teknik deyimlere yatkın olmayan bir dil olmadığına inanıyorum. Yinede bu terim bana ters geldi... --Orlener 22:12, 6 Mayıs 2007 (UTC)

İngilizce (embedded systems), Almanca (Eingebettetes System) olarak tanımlanırken, türkçesi iliştirilmiş (eklenmiş) sistemler olmalı idi (benim şahsi düşüncem)!... --Orlener 22:18, 6 Mayıs 2007 (UTC)

Gömülü sistemler adı neden tuhafınıza gitmiş anlamadım.Bir sistemin içine "gömülü" olarak çalışan sistemler ne de olsa.Türkçe'nin teknik konularda bir eksiği olduğuna inanmıyorum