Tartışma:Foks

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Maddede az önce yapılan değişiklik için ek açıklama olarak; Foks'a ait ve çeşitli kaynaklarda yine Foks olarak anılan diğer bir köpeğe ait bazı görseller bilgi için şöyledir:

Ankara'da müzede sergilenen Foks'un resimleri: bu ve şu resimler bu maddede kullanılan resimlerdekine çok benzemektedir.

Foks olarak anılan ve 1927'den önceki tarihli çeşitli resimlerde görünen diğer çift renkli köpeğin çeşitli resimleri ise: bu ve bu ve şu ayrıca şu commons video'nun çeşitli kısımlarında sürekli protokolün önünde koşturan yine bu çift renkli köpek var. Hem resimlerde hem de videoda bu köpeğin baş kısmında, göğsünde ve bacağında beyazlıklar olduğu, bacaklarının da daha uzun olduğu, yani günümüzde müzede sergilenen gerçek Foks'tan farklı bir köpek olduğu net olarak farkedilmektedir. O nedenle 1927 ve öncesi tarihli resimlerdeki ismi yine Foks olarak anılan veya karıştırılan çift renkli bu köpek, günümüzde müzede sergilenen Foks değildir. VikiPicturemesaj 23:27, 19 Ocak 2013 (UTC)

Madde güzel, bol kaynaklı; ancak anı niteliğinde olan ve ansiklopedi değer taşımayan kısımlar çok. Bir kısmını kaldırdım, hâlâ biraz mevcut. Temizlenmesi lazım bu kısımların.--RapsarEfendim? 23:52, 19 Ocak 2013 (UTC)

Böyle bir bağlantı kodu mevcut lakin kaynak adresi yazılmamış. Maddenin hazırlanmasında büyük payeye sahip kişi bu konuyla ilgilenmeli. - Ullierlich 07:59, 17 Eylül 2017 (UTC)