İçeriğe atla

Tartışma:Ferhat Sarıkaya

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kesinlikle taraflı bir yazı. örnek olarak; Ferhat Sarıkaya'nın dönemin kkk yaşar büyükanıt ile Selahattin Uğurlu ve Erdal Öztürk hakkında Diyarbakır'daki olaylarla ilgili olarak bir iddianame hazırladığı ve yargılamayı yapan mahkemenin sanıkları ağır cezaya çarptırdığı yazılmış. Bunun kaynağı gösterilmemiş. Öncelikle hangi ağır ceza mahkemesinin bu cezai işlemi yürüttüğü belirtilmeli. Bu açıklamanın ardından da o ağır ceza mahkemesinin bu cezai işlem için sorumlu olup olmadığı türk ceza muhakemeleri kanununa bakılarak tespit edilmeli, tüm bunların ardından kararın siyasi yönünün olup olmadığı belirtilmelidir.


taraflı değil mi?[kaynağı değiştir]

vikipedinin tarafsızlık ilkesine uymuyor bence sayfamız.Bu imzasız yazı 85.96.74.123 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Neresi uymuyor? Bunu belirtir misiniz?--Yürekli 05:17, 27 Temmuz 2008 (UTC)
  • Maddeyi pek fazla sulandırmak istemediğimden Genelkurmay açıklamasını eklemedim.İsteyen olursa ekleyebilir.[[1]]

Birde ABD'de olduğu iddiası var ama sanki bana biraz taraflı yorum gibi geldi zaten köşe yazıları çoğunlukla haber kapsamında değildir.Bazen haber değeri olanlarda yok değil(yayınlanan belgeler falan...) [[2]]

O yüzden eklemiyorum.--Yürekli 06:18, 27 Temmuz 2008 (UTC

Adı geçen savcının Türk Hukuk Sisteminin bir ayıbı olduğu yazısını maddeden çıkardım,çünki sorun sistemde olsa aradan çıkarmaz,demek ki birileri sisteme soktu birileri de çıkardı,sokanların peşine düşülmesi lazım diye düşünüyorum,ama adı geçen savcı hakkında davalar olmasına rağmen yurt sınırları dışında olduğu söylenmektedir.