İçeriğe atla

Tartışma:Faruk Nafiz Çamlıbel

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

#redirect[[[[Kategori:]]]]"...manalı dörtlükler halinde şah ederek..." ifadesini yeniden değiştiriyorum. Çünkü Türkçede "Namz" diye bir kelime yok ki, "namzetmek" olsun. Muhtemelen maddede bu kelime "m" ile "z"nin yanlışlıkla yer değiştirmesi neticesinde yer almıştır. Kelimenin "nazmedilerek" yazılması doğru olabilir ki bugün bu kelimenin tam karşılığı "Nizama sokmak" yani "düzenlemek"tir. Maddeyi(daha doğrusu kelimeyi) bu şekilde düzeltiyorum: " ...manalı dörtlükler halinde düzenleyerek..." --Hasan Sami 17:56, 27 Eylül 2006 (UTC)

ALLAHIM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN...!!! kesinlikle doğru