Tartışma:FC Schaffhausen

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje İsviçre (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İsviçre maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İsviçre kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Futbol (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Yetersiz şablonu gerekçelendirme[kaynağı değiştir]

Maddenin bir çok açıdan geliştirilmesi gerekmektedir. Forma rengi dahil belirtilmemiş. Stadı, tarihi, varsa başarıları vb. Belirtilerek madde zenginleştirilmelidir. chansey Mesaj 13:35, 6 Şubat 2017 (UTC)

HS hakkında.[kaynağı değiştir]

Sayın @Ryan O'Reily maddeyi düzenledim ve geliştirdim. Taslak kriterlerini karşıladığı kanaatindeyim. Prensip olarak bir kullanıcının koyduğu HS etiketinin kendisi veya bir hizmetli haricinde kaldırılmasını doğru bulmamaktayım. Gerekli kontrollerinizi sağladıktan sonra sizinde aklınıza yatıyorsa HS etiketini kaldırmanızı rica ediyorum. Kaldırmayı uygun görmezseniz bir hizmetlimiz durumu takdir edecektir. İyi vikiler! chansey Mesaj 20:50, 6 Şubat 2017 (UTC)

  • Sayın Chansey, çağrınız doğrultusunda incelemeyi yaptım ve kaldırdım. Bilgilendirme için teşekkür ediyor, uzlaşma kültürünü en iyi şekilde temsil ettiğiniz için saygılarımı sunuyorum... --Ryan O'Reily (mesaj) 20:59, 6 Şubat 2017 (UTC)
Rica ve teşekkür ediyorum değerli @Ryan O'Reily. Yeni kullanıcılarımızın açtığı KD ama düzensiz maddeleri Vikipedi taslak standartlarına ulaştırmak bana keyif veriyor. Hem böylece bir maddeyi daha kazanmış oluyoruz. İyi vikiler! chansey Mesaj 21:05, 6 Şubat 2017 (UTC)