Tartışma:Esnemek

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Gollik tarafından 2 yıl önce bu maddenin hatırası başlığına
Vikiproje Tıp (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Tıp maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Tıp kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

bu maddenin hatırası[kaynağı değiştir]

bu maddeyi yazmamın biraz özel bir amacı vardı. ilkokuldayken bu siteyi keşfettiğimde büyülenmiştim. iç bağlantıdan iç bağlantıya atlayarak türlü türlü bilgiler edinebiliyordum. bu da beni büyülemişti. görme engelli olan teyzeme bu sitenin ne kadar güzel olduğunu kanıtlamak için "bana bir şey söyle sana o konu hakkında bilgi vereyim" demiştim. o da uzunca düşündükten sonra esnemek demişti. hemen vikipedi'de arattım ve mimik sayfasındaki "Birine karşı esnemek: Aşağılayarak sıkıldığını açıklamak anlamına gelmektedir. Türkiye’de de aynı anlamı taşımaktadır." ifadesinden başka bir şey görmedim. daha çok bilgi verebilirdim belki, ama maalesef ki o kadar yazılmıştı. bu da beni bir hayal kırıklığına uğrattı tabi. yıllar sonra dönüp bakıyorum ve aynı ifade, aynı yerde, olduğu gibi duruyor. bu yüzden bu maddeyi açmaya karar verdim. şuan taslak da olsa, en azından esnemek hakkında birkaç cümlemiz var. ben bu maddeyi başlatırken türkçe dışında 72 dilde yazılmış bile.
tartışma sayfalarının forum benzeri bir yapıya sahip olmasına karşısınız, biliyorum. ama bu hikayeyi anlatmasam olmazdı, üzgünüm. iyi vikiler arkadaşlar. --zemheri 'ye yaz 20.43, 13 Nisan 2021 (UTC)Yanıtla

=)Gollikkk (gel muhabbet edek) 18.37, 21 Temmuz 2021 (UTC)Yanıtla