Tartışma:Erol Ertuğrul

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Hukuk (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hukuk maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hukuk kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu sayfanın silinmemesi gerektiğine inanıyorum.

Kurallara uygun ve gayet normal bir biyografi yazdığımı düşünüyorum. Niçin hemen silmeye çalışıyorsunuz? Bu biyografide nasıl bir kural ihlali olabilir ki? Hele ki Wikipedia'da tarihsel kişilikler ve tarihsel olaylarla ilgili bir yığın yalan yanlış bilgi halen yerli yerinde dururken? (Yanlış olay tarihleri, yanlış doğum tarihleri vs.)

2kedi (mesaj) 14:18, 26 Şubat 2015 (UTC)2kedi

Bir yığın kitap yazmış bir hukukçu/yazar nasıl oluyor da M6 kapsamında oluyor?[kaynağı değiştir]

Sorumu konu başlığında sordum zaten. Başka birşey sormama gerek yok. Bu biyografiye M6 veren kişi, Türkiye'de Wikipedia'nın bile suyunu çıkarmışsınız. Bari Wikipedia'da Vandalizm yapmayın.

2kedi (mesaj) 14:25, 26 Şubat 2015 (UTC)2kedi

Selam 2kedi maddenin hızlı silme etiketi alması ile ilgili daha fazla bilgiye VP:KİŞİ sayfasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca şurayı da okumanızı tavsiye ederim. Kolay gelsin. --BirazdangelicemMsj 14:40, 26 Şubat 2015 (UTC)