Tartışma:Eli Kohen

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

kaynaksız içerik[kaynağı değiştir]

maddeye yapılan ekleme, kaynaksız ve ansiklopedik olmayan dilde olduğu için çıkartıldı.. bu yönde katkı yapılırsa iyi olur.. --kibele 13:27, 5 Haziran 2017 (UTC)

@Kibele, kitabı kaynakça göstersem bile kitabın 427. sayfasından itibaren kitap sadece kendi başına kaynakça vermiş. Dönemin Mossad Ramsad'ına kadar kaynakça konulmuş, Meir Dagan dahil kitaba kaynak taşımış. Rafi Eitan gibi büyük ajanlarında desteği var. Yani girilen bilgi doğru. Kaynakta yeterli, en azından kendi yazdığım kısım için konuşuyorum. Bu bilgileri ısrarla çıkarmanız maalesef zarar. Çünkü hadi bilgiler yanlış olsa kaynak olmasa anlarım fakat olan bu. Yabancı dile sahipseniz İngilizce sayfasında da benim yazdığım şeylerin genişletilmiş hali yazmakta fakat biz genişletilmişi bırakın sayenizde özet bilgi bile yazamıyoruz. Eğer geri alacaksanız kitaba ulaşın, bakın, gerekli bir kaynak değil diyebiliyorsanız çıkarırsınız. Kitap bile kendi başına kayda değer. Haber olmuş. İsrail siyasetçileri kitabı desteklemiş. Yani ısrarla geri almanız yarar değil zarar. Lütfen bu tutumunuzu sürdürmeyiniz.--Tuğkan (mesaj) 13:51, 5 Haziran 2017 (UTC)
Bu arada tartışma sayfasını geç gördüm. Değişiklik savaşı gibi oldu. O yönden haklısınız. Burada tartışmak lazımdı önce.--Tuğkan (mesaj) 13:52, 5 Haziran 2017 (UTC)