İçeriğe atla

Tartışma:Ekrem Acuner

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Siyaset (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Siyaset maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Siyaset kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 


Ekrem Acuner[kaynağı değiştir]

"Merhaba. Ekrem Acuner sayfasında değişiklik yapmaktasınız. İlgili şahsın 1919 doğumlu olduğu, 1935 yılında Harp Okulundan mezun olduğu madde içeriğinde kayıtlı. 1935 rakamını 1937 olarak değiştirmek istiyorsunuz. Büyük bir ihtimalle maddedeki hali ile tarih yanlış olabilir. Mantıklı bir şekilde düşünüldüğünde en erken 17 yaşında mezun olunsa 4 yıl da Harbiye eder 21 yaş. 1919 yılında doğan birisi en erken 1940 yılında mezun olmuş olur. Bu sebeple kayıtlı mevcut rakamı değiştirmek için bir kaynağa atıfta bulunmak gerekiyor. Değişiklikte ısrarcı olmamanız dileğiyle, iyi akşamlar..Eğitmenmahmut msj 21:59, 27 Ekim 2012 (UTC)"

merhabalar Ekrem Acuner harp okulu 1937 mezunudur.37 de mezun olmuş 1038 kişiden biridir. 1937 mezunları yıllığında ismi ve sicili vardır.bahsettiğiniz tarihlerde harp okulu 2 senedir. 4 sene değil.o yıllarda 19 20 yaşlarında mezun olmak mümkündür ve mezun öğrenciler simdiki gibi teğmen değil asteğmen rütbesiyle kıtaya çıkarlardı. araştırıp gerçeği görmeniz dileği ile iyi geceler dilerim Pasifikveatlantic (Mesaj) 04:05, 3 Kasım 2012 (UTC)‎


  • Merhaba. Ekrem Acuner maddesinde/sayfasındaki değişikliğinizi ilgili revizyon çalışmasında " ..kayıtlı mevcut rakamı değiştirmek için bir kaynağa atıfta bulunmak gerekiyor.. " açıklamamla reddetmiştim. Yukarıda mesajınız içeriğinde yer alan " ..1937 mezunları yıllığında ismi ve sicili vardır.. " ifadesinde geçen mezunlar yıllığını kaynak gösterip yeniden katkınızı gerçekleştirebilirsiniz. İyi çalışmalar.. Eğitmenmahmut msj 11:39, 3 Kasım 2012 (UTC)