Tartışma:EFC Fréjus Saint-Raphaël

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Futbol (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Futbol maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Futbol kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Resmi sitede EFC Fréjus Saint-Raphaël diye kısaltma yapmışlar. Diğer tüm spor kulübü maddelerinde olduğu gibi bu maddede de kısaltma yapmak gerek...--Rapsar da ne ki? 17:34, 1 Kasım 2011 (UTC)
Öyle de Vikipedi maddelerinde hiç kısaltma yapmamışlar(gerçi İspanyolca Vikipedide üç kelime). Bence çoğumuz buna katılırsa uygulayalım. Aksi takdirde madde adının "Etoile Fréjus Saint-Raphaël" olarak tekrar değiştirilmesini tavsiye ederim. --Ozankra 18:11, 1 Kasım 2011 (UTC)
Ek olarak; Siteyi yapanlar ve geliştirenler bence uzun bulmuşlardır. Yoksa adı öyle olurdu bana göre. --Ozankra 18:14, 1 Kasım 2011 (UTC)
İngilizce Vikide her kulüpte kısaltma uygulanırken (Aston Villa Football Club değil Aston Villa FC gibi) nedense Güney Amerika ülkelerinde uygulanmıyor. Almanca Viki ise standardı bozmadan bu Güney Amerika kulüplerinde de kısaltma yapıyor. Biz de öyle. İtalyanca Vikide ise tam aksine tüm kulüplerin tam adı yazılıyor (İspanyolca da öyle sanırım, tam bilmiyorum orayı). Bazen kulüplerin tam isimlerini bulmak ve ona göre kısaltma yapmak zor oluyor. Bu kulüp, ne güzel kısaltılmış halde vermiş ismini sitesinde :)--Rapsar da ne ki? 18:22, 1 Kasım 2011 (UTC)
Zaten İtalyanların Fransızlardan madde adı uzatma konusunda farkları yok. (Örnek: "SC Bastia ---> Sporting Club de Bastia") :P Neyse öyle dursun, zaten sadece kadro güncellerim ve herkesin o sayfayı fazla tıklayacaklarını zannetmiyorum . --Ozankra 05:10, 2 Kasım 2011 (UTC)