Tartışma:Dinsiz nüfusa göre ülkelerin listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Modern primat tarafından 2 yıl önce maddenin durumu başlığına

maddenin durumu[kaynağı değiştir]

bu maddeyi iş birliği projesinden dolayı ürettim.

maddede "ikna edilmiş ateist" diye bir kavram vardı(vikipedi çeviri programında öyle çeviri verdi). onu "ikna olmuş ateist" yaptım. diğerinde sanki ateistleri birileri ikna etmiş gibi oluyordu. acaba, bunu doğrudan "ateist" mi yapmalıyız?

maddede türkiye'nin güncel dinsizlik durumunu koymadım, yalnızca ingilizce hâlindekileri çeviri programı ile çevirmeye çalıştım. tabii, bir yere kadar. maddede bir bölümü az düzenledim.. yardımlarınızı bekliyorum.

aha da şu, düzgün değil :/:

"""Aşağıdaki WIN-Gallup International Association (WIN/GIA) anketi sonuçları, "dindar olmayan" ve "ikna olmuş ateist"leri kapsar. Keysar et al. on yıllardır aynı ifadeleri kullanan ve daha büyük örneklem büyüklüklerine sahip daha kapsamlı anketler, aşağıdaki tablodaki rakamlardan tutarlı bir şekilde daha düşük rakamlara ulaştığından, WIN/Gallup Uluslararası rakamlarına dikkat etmeyi tavsiye etti. Örneğin, Çin'den gelen WIN/GIA sayıları fazla tahmin edildi ve bu da küresel toplamları şişirdi.[7]"""

bunların dışında, genel olarak güzel bir madde oldu benim için.. ----modern_primat ඞඞඞ İLETİ 13.21, 29 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

anerka düzgün olmayan yeri çevirdi sağolsun. ----modern_primat ඞඞඞ İLETİ 21.27, 30 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla