Tartışma:Dayıcık, Güce

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

yazinin kaynaklari nerede? bu metni buraya geciren kaynaklari da yazsa idi iyi olmaz miydi? köydisi biri bu köy hakkinda dogru bilgi verebilirmi :)


kimligi belli olmayan devsirmeler, ermeniler, rumlar, yunanlar, yahudiler... benim köyüm hakkinda bir sey yazamaz.

modlara uyarim: 1.- kaynaktan; bilgiler alinacak kisiler ben ve köylülerdir (300 senelik gecmis tarih!) 2.- soyu belli olmayan devsirmeler benim köyüm hakkinda hala inat ediyorsa, yazilanlari silip, hatta "gecmis" listesinden siliyorsa art niyetlidir. 3.- özgür, bagimsizlik adi altinda bu tür kiskirtici davranislar cahillik (=bilmeyen) degildir düpedüz aptalliktir (=bilmedigini bilmeyen, inkarci...). 4.- yani burda konu silinecek, yada 1. madde gecerli olacak... aksi taktirde ben biliyorum ne yapacagimi :)

"genel"(kismen kafadan atma) yazildigi icin bilgilerin bir kismi "ilit köyü" (http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0lit,_G%C3%BCce) ile karistirilmistir (mesela eskiden sözde kilisenin olmasi)...

neyse ileriki günlerde yine bakacam cevap bekliyorum...