Tartışma:D-8 Ekonomik İşbirliği Teşkilatı

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Mısır (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Mısır maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Mısır kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Uluslararası ilişkiler (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Uluslararası ilişkiler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Uluslararası ilişkiler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Zamanın başbakanı Erbakan ın isminin geçmesini istememin nedeni siyasi görüş degil verilen bilginin dogrulunu saglamak burada sadece madde ile ilgili bilgi degil nezaman kuruldugu hangi ülkelerin içinde oldugu şeklinde de diger bilgilerede yer verilmiş bunun yanında d-8 lerin kurulmasına öncülük eden kişinin isminin geçmemesi biraz art niyetli olmuş.

6 ilkenin 5 i var 1 i yok.


Bu nasıl çeviri anlamıyorum! Gözden kaçmıştır diye değişiklik yapmıştım, anında eski şekline geri getirilmiş. developing; gelişmiş mi, gelişen mi demek! Son hali ne olmuş peşine düşecek değilim ama karşılaştığım geri almaların haddi hesabı yok. Bu konuda daha itinalı davranılma

Türkiye bayargı yerine kıbrıs bayrağı konulmuş .... ilgilinin biri değiştirebilir mi