Tartışma:Düşünüyorum da, Karımı Seviyorum

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Amerikan sineması (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerikan sineması maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerikan sineması kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bütün film maddelerinin başlığı, "filmin adı (film)" şeklinde, bu maddenin neden adının diğerlerinden farklı olarak değiştirildiğini anlayamadım. Yetkili kişilerin ilgisi ricasıyla. The cat 18:59, 17 Ağustos 2007 (UTC)

Düşünüyorum da, haklısın :-) Acaba istisnalar var da bu o istisnaya mı giriyor ?--Atacameñoileti 20:03, 17 Ağustos 2007 (UTC)
  • bütün film ya da bütün kitap, (ya da bütün x) adlarının yanında bir parantez olduğunu sanmıyorum ya da en azından böyle bir gereklilik olduğunu düşünmüyorum. bu parantezler anlam ayrımı olduğu zaman gerekiyor bence ve öyle kullanılmalı. ben özellikle uzun ve 'özel' isimler gördüğüm zaman anlam ayrımı ihtimali de olmadığını düşünerek kalabalığı azaltmak kaygısıyla parantezleri kaldırıyorum. ama hayır filmlerin hepsinde var, bunda da olsun diyorsanız ille de kaldıralım diye ısrar etmem. --kibelemesaj 20:52, 17 Ağustos 2007 (UTC)