Tartışma:Bonn

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Almanya (B-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Almanya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Almanya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Eski seçkin maddeBonn, eski bir seçkin maddedir. Maddenin aşağıdaki aşama geçmişindeki bağlantılardan onun ilk adaylık sayfasını ve neden bu statüsünü kaybettiğini bulabilirsiniz.
Anasayfa ödül Bu madde 28. Hafta 2008 tarihinde Vikipedi anasayfasında Haftanın seçkin maddesi olarak yayımlanmıştır.

Bonnlu ünlüler[kaynağı değiştir]

Yöneticimiz Mach'ın şu sayfada yazdığı,

Ünlüler bölümü ile ilgili bir karar daha önce köy çeşmesinde alınmıştı ve görüldüğü yerde çıkarılması gerektiği yazılmıştı. "Ünlüler" terimi subjektiftir. Kime göre ünlü neye göre sorularını getirir. Ansiklopedik açıdan sorunludur. Bu sebeple çıkarılmalıdır kararı çıkmıştı. Elbetteki bu karar tartışılabilir ve konsensus değişebilir. Ancak bu kararın aksine bir karar alınmadığı sürece bu tip "şehrin ünlüleri", "ünlü mezunlar" başlıkları ve içerikleri topluluğun kararına saygı gösterilerek çıkarılmalıdır. --Machiavelli' msj 02:49, 28 Ocak 2008 (UTC)

bu yorumdan ötürü bu sayfada yer alan Bonnlu ünlüler adlı başlığı çıkaracağım. Vikitopluluğuna duyurulur. Mızrakmsj 22:33, 16 Mart 2008 (UTC)