Tartışma:Bombardier Q serisi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Havacılık (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Havacılık maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Havacılık kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Kanada (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Kanada maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Kanada kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

sukru taner ariburnu 20:37, 6 Mayıs 2014 (UTC)sukru taner ariburnu 20:29, 6 Mayıs 2014 (UTC)Dash-8 Projesinin basindan sonuna kadar sistem tasarim,test,QA muhendisi olarak 8 yil devamli calismis bir muhendis olarak dash8 ucaginin uzaktan yakindan dash7 ile ilgisi yoktur.Altini cizerek belirtirim. Lutfen sayfayi duzeltin veya asagidaki e-mail adresimden yardim alabilirsiniz. Saygilarimla. Sukru Taner Ariburnu Ismim cok daha onceden Taner ariburnu olarak kayitli idi.Baska yazilarimda var teklif olarak.Giris yapamadigim icin 4 mayis 2014,de yeniden kaydoldum.Sukru eklenince problem oldu herhalde.Lutfen Taner ariburnu diye bakin. Simdiki adres kayit numaram 99.238.66.39 dur. email adresim: tariburnu@rogers.com

Gerekli düzenlemeyi siz de gerçekleştirebilirsiniz.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 15:27, 12 Mayıs 2014 (UTC)