Tartışma:Bir Filiz Vardı (dizi)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Televizyon dizileri (Taslak-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Televizyon dizileri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Televizyon dizileri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Yayın yılı[kaynağı değiştir]

Bunu ileride yayın tarihini tekrar 1998'e döndürmek isteyenler olursa diye yazıyorum. Çoğu kaynakta dizinin yılı 1998 olarak geçiyor ancak 1998'de yayınlanmış olması imkansız. Sebepleri;
Gazeteleri taradığımda, TRT ile projenin anlaşmasının imzalanması haberi ilk olarak 1999 yılının Temmuz ayı civarında çıkıyor.
Keza çekimlerine başlanacağı haberleri ise 1999 yılının Aralık ayının son günlerinde ve 2000 yılının başlarında çıkıyor.
Gazetelerin TV rehberi, yayın akışı sayfalarında ise izini ilk olarak 2001 yılında bulabildim. İlk yayının 2000 yılında olma ihtimaline ufak bir şans versem de Orhan Kemal resmi sitesinde de bu yapım 2001 tarihli olarak listelendiği için 2000 yılında herhangi bir TV rehberinde listeleme bulamamış olmamı da hesaba katarak 2001 daha olası görünüyor. Kesin olan şu ki 1998 ve 1999 tarihlerinin mümkünatı olmadığı.Tehonk (mesaj) 19.35, 17 Nisan 2021 (UTC)[yanıtla]