Tartışma:Bâyezid-i Bistâmî

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Tartışma:Beyazid-i Bestami sayfasından yönlendirildi)
Vikiproje İslam (C-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İslam maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İslam kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Felsefe (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Felsefe maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Felsefe kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje İran (C-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İran maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İran kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Burda Bayezid-i Bistami'nin hayatı mı anlatılıyor çocukları ve torunlarının ki mi anlatılıyor. Bu maddenin içeriğinin Bayezid-i Bistami'nin hayatını yaşayışını ve yaptıklarını anlatacak şekilde değiştirilmesi tarafıyım.. Hatta şu kaynağın incelenerek wikipediye uygun şekilde alınıpı kaynak göstererek önemli bilgilerin eklenmesi daha iyi olur. http://www.biriz.biz/evliyalar/ea0384.htm

(AloneTuruk 22:36, 10 Kasım 2011 (UTC))

Asılsız Bilgi[kaynağı değiştir]

Bu sayfadaki birçok bilgi yanlıştır. Düzelttim ama geri silindi. Bayezid-i Bistami Türbesi Hatay'ın Kırıkhan ilçesindedir. Bunu fotoğraflarla ispatlayabilirim. Hatta internettende araştırabilirsiniz. Ama bu maddeye zamanında türbenin Tokat/zile'de olduğunu yazan arkadaşta aynı ispat ve kaynağı eklemekle sorumludur. Vikipedi yetkililerindende aynı hassasiyeti bekliyorum. Emree4 20:34, 27 Kasım 2011 (UTC)