Tartışma:Bekir Coşkun

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Yazarın, sadece iktidarla olan ilişkileri esas alınarak hazırlanmış olan biyografisini, yazarın hayatıyla ilgili daha fazla ayrıntıya değinmek suretiyle güncelledim. Yöneticilerin de madde ile ilgili birkaç düzeltme ve oynama yapabileceği kanaatindeyim. --Bellerophontes 14:29, 8 Ocak 2008 (UTC)

Bekir coskun bugünden itibaren hürriyet gazetesinden istifa edip habertüek gazetesine gecmistir.

Bekir Coşkun'un kaynak gösterilen yazısında anneannesi değil üvey anneannesinin Ermeni asıllı olduğu belirtilmekte ve Gümüşhane'li olduğundan hiç bahsedilmemektedir. Buna rağmen maddede Bekir Coşkun Ermeni gazeteci olarak tabir edilmiş ve gereksiz bir ayrıntı olmakla birlikte üvey anneannesinin menşeine öz anneannesiymiş gibi değinilmiştir. Bu kısımları düzelttim.

Son paragrafta yer alan düzeltme eyleminin haklılığına kesinlikle inanıyorum.Ancak,Google'dan "Bekir Çoşkun - Wikipedia" olarak giriş yapıldığında,yukarıda da belirtilen,etnik yönü çarpıtılmış anneanne konusu,sanki düzeltilmemiş gibi karşımıza çıkmaktadır.

  • daha önce Yılmaz Özdil bahsetmişti kendisininden duymuştum bunu ayaküstü bir sohpette ama sonuçta her ne milletten olursa olsun o birTürk gazetecisidir.Heşeyi ile Türktür ve önemli olan da budur.--Kamuran otukenli 10:22, 16 Ekim 2009 (UTC)