Tartışma:Aydınbey

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Bulgaristan (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Bulgaristan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Bulgaristan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 


Sayfanın köydeşler kısmından sonraki kısmının ansiklopedik olmadığını düşünüyorum. Bu tarzdaki bilgiler dış bağlantılarla verilebilir.--Ugur Basakmesaj 13:14, 5 Şubat 2006 (UTC)

şu askeri gitmiş şu evlenmiş bu bakkal açmış bu tür ifadeler ansiklopedik değil lütfen olayı abartmayalım --ormanbotanigi 13:20, 5 Şubat 2006 (UTC)

  • Kesinlikle ansiklopedik değil, çıkarılsın. - Noumenon 13:21, 5 Şubat 2006 (UTC)

Ansiklopedik olmayan kısmı çıkartıyorum o zaman.--Ugur Basakmesaj 14:43, 5 Şubat 2006 (UTC)

Köy haberleri[kaynağı değiştir]

Güncel olaylar alt başlığını Bulgaristan'daki Vikipedi'de gördüğüm için ekledim. Nasıl Wikipedia'da haberleri ana sayfada ekleyebiliyorsak, bence köy ile ilgili haberleri ekleyebilmeliyiz. Bence bu bilgiler köy açısından önemli haberler. Bence küçümsenmemesi gerekiyor. Ben sözlü tarih ile ilgileniyorum ve bence bu tip bilgiler köy tarihi için önemli bilgilerdir. Bu arada Wikipedia'nın ansiklopedi olmadığını vurgulamak istrim. İsterseniz bunu uygun bölümde tartışabiliriz. Silinen kısımları geri getirmeyeceğim, fakat köylerin güncel olaylarını daha genişçe tartışmamız gerekiyor. Benim maddem buna vesile olacak. --Timurberk 16:30, 5 Şubat 2006 (UTC)

Benim yazdığıklarımın bir kısmının silinmesine karşı değilim, ama silinmemesi gereken bilgiler de içeriyordu. Mesela dedemin köyün okur yazarlarından olması ve köyde bakkalık yapmış olması, babamın köyün ilk üniversite mezunu olması, benim Türkiye Ortaokullar satranç şampiyonu olmam silinmemesi gereken bilgilerdi. Köydeşler alt başlığını "Kişiler" diye değiştireceğim. --Timurberk 16:30, 5 Şubat 2006 (UTC)