Tartışma:Avrupa Yayın Birliği

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Eurovision (B-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Eurovision maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Eurovision kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Avrupa (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Avrupa maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Avrupa kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Medya (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Medya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Medya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Bu metin Türkçe mi?[kaynağı değiştir]

"12 Şubat 1950 tarihinde 23 Avrupalı yayın kuruluşu ve Akdeniz tarafından Devon, İngiltere Torquay, kıyı beldesinde bir konferansta oluşmuştur. 1993 yılında, Uluslararası Radyo ve Televizyon Kurumu (OIRT), Orta ve Doğu Avrupa'dan yayın bir eşdeğer kuruluşu, EBU ile birleştirilmiş oldu." Korkarım biz ana dili Türkçe olan Vikipedistlerin yetersiz kaldığımızı gören yabancı dostlarımız Google Çeviri'den filan yararlanarak bize katkıda bulunuyorlar. Bu maddenin Türkçesini geliştirmeye bir gönüllü var mı? --E4024 (mesaj) 16:16, 10 Ocak 2014 (UTC)