Tartışma:Atlantis (film, 1991)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Sinema (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sinema maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sinema kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

66.96.222.101 IP numaralı kullanıcı makalenin sonuna koymuş olduğum Sözlük.NET linkini kaldırmış. Bu linki, arzu eden filme ait Fransızca sözcüklerin karşılıklarına oradan bakabilsin diye koymuştum. Linke tıklamak kişiyi Sözlük.NET'e gönderiyor ve oradaki "dil seçimi aşağı çekme menüsü"nde kabul edilmiş seçenek olarak "Türkçe > İngilizce" var. Eğer koymuş olduğum dış bağlantının kaldırılmış olmasının nedeni bu ise, aynı menüyü kullanarak "Fransizca > Türkçe" çeviri seçeneğine ulaşmak mümkün. Nedenin bu olduğunu varsayarak, o linki geri yerine koyuyorum.

Vikipedi'de tartışmadan da değişiklik yapmak mümkün ama yine de üzerine emek verilmiş bir çalışmada niye değişiklik yapıldığını emeği verenin bilmesi iyi birşey: tartışma sayfaları bunun için var.

--Doruk Salancı 09:06, 27 Ocak 2006 (UTC)