Tartışma:Asya yaban köpeği

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Rusya (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Rusya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Rusya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Hindistan (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hindistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hindistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yaşam Ağacı (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yaşam Ağacı maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yaşam Ağacı kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Almanca madde de "Türkiye'de görüldügü haberi yayilmisdir.." lafinin kaynagini, yani o sözü edilen haberi aradim bulamadim. Ama UICN'nin tehlike altindaki türler listesinde Asya yaban köpegi türünün hakkinda bilgi veren sayfada "Yayilim gösterdigi ülkeler listesi"nde düpedüz Türkiye de yer aliyor: [1] ve bu sayfa en son 2006 yilinin mayis ayinda güncellenmis. Yani bence bu kanit, Asya yaban köpegini "Türkiye türler liste"lerimize almamiz icin yeterlidir. --Erdall 03:31, 10 Ocak 2007 (UTC)

Alalım o zaman. Yakışıklı bir köpek zaten. :-) Faunamız hızla büyüyor yaşasın:-)--Atacameñoileti 08:32, 10 Ocak 2007 (UTC)
:-))))))) alemsin Baylan..:-) Türkiye'de bulunan köpekgiller hakkinda güzel bir bilgi kaynagi buldum ve bu mesele hakkinda buraya yazdim: Tartışma:Köpekgiller#Türkiye'nin köpekgilleri. Selamlar --Erdall 07:03, 11 Ocak 2007 (UTC)