İçeriğe atla

Tartışma:Asya

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Yetersiz şablonu koyuyorum çünku bu sayfa bir kıta için çok yetersiz.Sexle ilgili şeylerde 20 bölüm var iken bir kıta maddesinde 2 bölüm olması çok yazık--William Wallace 10:23, 2 Ağustos 2007 (UTC)

Bu sayfanın adı Asya olmalı, diğer anlamlar için parantez kullanılmalı. Neden diyecek olursanız asya'nın ilk çağrışım yaptığı kıtadır diğer anlamlar genelde bu yaygın anlamdan türetilirler. Buna benzer bir durum penguen sayfası için geçerliydi. Onun geçmişteki isim değişikliğini inceleyen demek istedğimi daha net anlayabilir--Atacameñoileti 19:37, 29 Eylül 2007 (UTC)

Katılıyorum. Asya sayfasını Asya (kıta) sayfasına yönlendirmek çok tuhaf olmuş. Asya denildiğinde yeryüzündeki insanların % 99'unun aklına zaten Asya kıtası geliyor. Sevgiler. --Dreamer msj 19:44, 29 Eylül 2007 (UTC)

Ülke isimleri listesi[kaynağı değiştir]

Dağlık karabağ, güney osetya, abhazya gibi uluslararası ülkelerce tanınmamış yerler ile türkiyenin tanımadığı kıbrıs rumları -kıbrıs cumhuriyeti olarak adlandırması- türkiye edisyonu için düzeltilmesinin gerektiğine inanıyorum