İçeriğe atla

Tartışma:Alaca, Aziziye

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Hangi konu tartışıldı da silindi? Bende bürokratım.Üstelik tartışma konusu Alaca köyü doğumluyum.Tartışılmadan sayfanın tamamen silinmesi bence usule uygun değildir.Silinen sayfada tartışılacak bölümler olabilir.Bunlarda tartışılmalıydı.Tamamının silinmesi, katkı beklemek yerine bence katkıların katlidir.Saygılar.--Eğitmen Mahmut (mesaj) 19:36, 22 Nisan 2012 (UTC)

Dayanak gösterilen G12.: İçeriği geliştirmeye yönelik olmayan tartışma sayfaları silinebilir. Tartışma sayfası tamamen bu tür yorumlardan oluşmadıkça silme işlemi yapılamaz. Geliştirme amaçlı yorumlar mevcutsa sayfa silinmez, sadece ilgisiz yorumlar çıkartılır. şeklindedir. İlgili şablona bağlı kalarak her bir madde için sağladığım katkıların tamamen silinmesi vikipedi politikalarına uygun değildir.Her bir madde geliştirilerek tartışmaya açılmıştır.Tekrar iadesiyle tartışma başlatılmalıdır.--Eğitmen Mahmut (mesaj) 20:22, 22 Nisan 2012 (UTC)

  • Öncelikle; G12'yi gayet iyi biliyorum ama yine de teşekkür ederim. Katkılarınızı doğrudan maddeye yapabilirsiniz. Eğer katkınız reddedilir veya silinirse, bu durumda tartışma sayfasında konuyu gündeme getirmeniz daha doğru olacaktır. İyi çalışmalar. Utku Tanrıveremesaj 20:24, 22 Nisan 2012 (UTC)