Tartışma:Adolf Hitler/Arşiv1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

yahudi düşmanlığı hakkında

hitlerin yahudi düşmanlığnın tam olarak ne zaman başladığı kesin değildir kimisi annesi öldüğü zamanki doktorun yahudi olduğunu kimiside okulundaki öğretmenlerinin buradada kayırmaktan bahsediliyor sözler incelenmesi lazım ve konuya bir tarihçinin el atması gerekli.--Graywolf 15:15, 1 Mart 2007 (UTC)

Yahudi düşmanlığı onun için bir gaye değil bir amaç idi. Partisini kurulumunda maddi yardım bağışları hiç çekinmeden, Münih sosyetesinin ünlü musevi üyelerinden almıştır! Burdan doğan çıkar çatışması bir sebep olabilir diyen döküman film sahneleri vardır... Şahsen biz Türklerin Adolf Hitler'e merakı ve özellikle Kavgam kitabına alaka beni son derece ürkütmektedir --Orlener 21:38, 7 Mayıs 2007 (UTC)

Nasyonal Sosyalist Parti

Türkçede "Nasyonal" diye bir kelime var mı? Bunu "Milli" kelimesi ile değiştirmek daha uygun olur. yazan: 130.194.13.104 IP sahibi

Nation = Millet National = Milliyetçi ama burda özel isim tabiri olduğu için Nasyonal Sosyalizm olarak kalmalıdır. --Orlener 21:43, 7 Mayıs 2007 (UTC)

Yanıt ve başka soru

  • Sorun sadece Türkçe olmaması ise, Milli de Türkçe değil ki... :)
    Parti adı olması ayırıcı özellik sayılabilir, Peronist Parti gibi örneğin.
  • Üstelik, Sosyalist ve Parti sözcükleri de Türkçe değil... Bu nedenle, ben kişisel olarak bu önerinin nedenini anlamadım.---- kharoon mesaj 03:08, 20 Nisan 2005 (UTC)+3

  • Bir de benden ek, Milli Sosyalist Parti lafini hic duymadim ama Nasyonel Sosyalist Parti'yi cok duydum.
  • Eger turkcelestirmeye baslayacaksak "Fenerbahce Futbol Klubu" gibi bir tek kelimesi bile turkce olmayan ifadeleri ne yapacagiz?

FB FK da hiç türkçe kelime yoksa, o zaman kulübü iptal edelim (bir GS'li) şaka şaka.... --Orlener 21:43, 7 Mayıs 2007 (UTC)

-)))Marriex 09
08, 19 Eylül 2005 (UTC)
Hitler'in partisine Türkçede Nasyonal Sosyalist Parti deniyor, doğru çeviri midir değil midir bilmem ama genel dilde kullanılan neyse onu kullanmalıyız bence. Üstelik, diğer arkadaşların da söylediği gibi, milli' de Türkçe değil. -engin

milli türce olması gerekmiyor önemli olan sadece millinin ne anlama geldiği g

ona bakarsan parti kelimesi bile ingilizcedir.yabanci siyasal bir partiyi ne diye turkce ad koyalim.ne alemsin birader

Kendi söylediklerinizi kendi kulaginiz duyuyormu..??

Bunlarin hangi irktan ve milletten olduklari önemli degildir. Hepsi ayni senin benim gibi insanlardir.

..yoksa sadece yeterince bilginizmi yok? --Erdall 07:39, 30 Temmuz 2006 (UTC)

Peki bunlar yaşasalardı bunların soyundan gelenlerin dünyayı ne hale getireceklerinden haberiniz varmı? Ve şimdide dünyayı görüyorsunuz neler yaptıklarını ve dahada durmayıp evet durmayıp neler yapacaklarını gözler önünde görüyorsunuz ama yakın bunların hepsi kıyamet alametlerinin gelme haberi müjdesinde bütün yahudiler öldürülecektir asıl önderimiz vesilesiyle...
Hitlerin tek hedefi yahudileri yok etmek degildi. Cermen irki haricinde tüm milletleri yok etmek ya da köle etmekti. Elbet türklerinde sirasi gelecekti, Hitler durdurulmasaydi. Bugün Filistinde olanlar tabi dogru degil, ama lütfen yinede insan oldugumuzu unutmuyalim. Selamlar --Erdall 19:01, 13 Ağustos 2006 (UTC)

Erdal hitlerin niyeti bütün insanlığı yok etmek olsaydı neden SS kuvvetlerinde o kadar farklı ırklar var? Hitler ırkçı değildir.


SON ŞANS

--88.226.86.101 18:37, 5 Ağustos 2006 (UTC)Ozan BAYRAM--- Hitler almanlara iyi seslenmeyi bildi.O herşeyin farkındaydı ve halkını bir koyun gibi güttü.Hitlerin kitleri etkilemesinin sırrı şudur:insanların duygularına hitap etmesidir.Çoşan alman halkının milliyetçilik hamuruna demokrasi ve insan hakları anlayışı konmadığı için ideolojilerinin sonucu olarak milyonlarca insan ölmüş ve Almanya son bir kaç yıl içinde uçurumun kenarına sürüklenmiştir.Aynı model Türkiye'de de filizlenmektedir.Bunun önüne geçilmezse felekatimiz yakındır.Artık uyanış zamanıdır.Yoksa...!!!Tek kurtuluş yolu Atatürk milliyetçiliğidir ve bunun sonucu doğan ulus millet anlayışıyla kalkınmaktır.

Atatürk milliyetçiliği demişsiniz ama o Vatanseverliği imgeledi. Yahudisi, ermenisi, rum, kürt vs. ayırmadı. O savaşlarda onlarla beraber omuz omuza imperialistlere karşı şavaştı. Yeterki hepsi Türkiyeli olsun ve Türkiye için olsun. İstanbul'daki sultanlık despotluğuna karşı savaştı ve muhaffak oldu!... --Orlener 21:55, 7 Mayıs 2007 (UTC)


_________________________________________________________________________________________

== erdal beye cevap: ==

Erdal bey demişler ki "Hitler bütün milletleri kendine köle ettirmek istiyor." Peki ona soruyorum tarih boyunca bütün savaşların %90 nı niçin yapılmış? şu anki süper güçler ne yapmaya çalışıyor?Hitlerin yaptığı o kadar doğaldı ki (yahudi soykırımı olayı hariç tabi böyle bir şey varsa) hayatta bundan doğal bir şey olamaz.Çünkü o da bütün iyi liderler gibi ülkesini bir numara yapmak istiyordu bunun için de savaş kaçınılmazdı.Önünüzde birisi sizin de hakkınız olan pastadan iştahla yiyorsa sizde yemek istresiniz.Unutmayalım savaşı kaybedenler hep kötü gösterilmeye mahkumdur.şu anki dünyada Adolf Hitleri gerçek anlamda tanıyan çok az kişi var.Çünkü hakkında iyi olan herşey kaldırıldı.Düşününsenize bilgisayardaki çoğu savaş oyununda Alman oyuncu olamıyorsunuz. Medeniyetin beşiği denilen İngiltere de yahudi soykırımı yok demek suç.Hani özgür düşünce nerde.neden kimse çıkıp dobra dobra birbelge gösterip soykırım var diyemiyor. Sonuç olarak birazda bakış açısıyla ilgili bir durum ama ne yazık ki İngiltere ve Amerika insanının bakış açısına bile etki ediyor..

Karşı Yeni Bir Görüş Buradaki "düşünclere" katılmak olanaklı değil. Ikrçı bir bakış açısı.Irkçılar yer yüzünün en geri zekalı inasanları.Dünyanın her ülkesinde ki ırkçılar birbiine de çok benzerler. yaklaşık seken yıldır, ırkçılar aynı politik argümanlarla çıkıyorlar. Yabancı düşmanlığı, aşırı milliyetçilik.AB ülkelerindeki Irkçılar, Müslüman ülkelerden gelen göçmenlere özellikle Türklere karşılar. İşsizliğin nedenini yabacı işçiler olarak gösterirler. Gerçekte ise işsiliğin asıl nedeni, tüm ülkelerde ekonomi anarşizmi. Üretilenin yüksek maliyet ve yoksulluk nedeniyle satılmaması. Özellikle 1980 den sonra, gelişen Neoliberalimin uygulanmasıyla, ekonomik daralma reel ekonomide gerileme oldu. Üretim talebe göre değilde, satın alabilecekelre göre lüks pahalı mallar sınırlı üretilmesi sonucunda işsizlik oldu. Başka söylersek, kıapitalizmin özel mülkiyetinde kaynaklanan aşırı kar. Bu yüzden Irkçılar her ne kadar kendi milletini (halkını) düşündüğü söylesede bu çok kaba ve doğru olmayan bir yaklaşım. Milliyetçilik, insanın haksızlık ve sömürü karşısında köle durumuna getilmesi anlayışıdır. Ve insanlık karşıtı en gerici bir "düşünce" dir. aslında düşünce bile değil. 1930 dan sonra, gelişen milliyetçilik tüm kötülüklerin baş nedeni. İşte Naziler, İspanya iç Savaşı, Musolini, Güney Afrika daki Apartheat...diğer ülkelerde ki gerici ve ırkçı rejimler savaşların, yoksullukların baş nedeni. Balkanlarda, kafkasya da, Orta-Doğuda milliyetçillik halkları ne duruma düşürdüğünü biliyoruz. Önemli olan tarihten öc almak değil. Tarihten yararlı dersler çıkarmaktır. Milliyetçilik ve onun bir üst aşaması olan Irkçılık lahnetlenmelidir. Ülkelerin çoğulcu olması, doğal tarihsel ve sosyal bir olgudur. Önmeli olan bu çoğulculuğu, uyumlu ve ahenkli kılmaktır. İşte ilerici bir poliitkaya böylesi bir ortamda çok önmeli görevler düşmektedir. Ülkenin tarihsel,sosyal ve kültürel gerçeğine uygun bir politika geliştirip uygulamak. Buda anayasal demokratik hukuk devletiyle sağlanır. Ali Mert Külekli

Sayın Ali Mert Külekliyi ben şahsen sırf Polonya'daki yoketme kamplarını ziyarete davet ediyorum, üstelikte yol parasını ben vereceğim. Ondan sonra bir daha yahudi soykırımı olayı hariç, tabi böyle bir şey varsa fikrine sahib çıkacakmı? Sırf Musevi insanlar değil Hitler'in ari ırk sınıfına girmeyenlerin imha edildiği yerlerdir... --Orlener 21:47, 7 Mayıs 2007 (UTC)

Ben Berlinde oturuyorum, ve Berlinin civarinda Müzeye cevrilmis Yahudi-Ölüm kamplarini kendim gittim gördüm. Gaz-odalari, kurbanlarin kiyafetlerinden, bavullarindan ve saclarindan olusan daglar tepeler hala ayni duruyor. Yakildiklari firinlar ve yiginla külleri ve kemikleri.. vs. vs. Almanyadaki insanlarin cogu 60'in üzerinde, bunlarin arasinda 2'nci dünya savasini yasamis olan milyonlarca insan var.. Yahudileri yakmaya yardim etmis olanlarida var. Sorarsan anlatirlar neler yasadiklarini. Bu soykirim yalandir diyenlere sadece gülerim. Dün gece ALMANCA Wikipedia'dan (!!) türkceye cevirdigim Yahudi Soykırımı maddesini okumanizi tavsiye ederim.
Hitler konusuna gelince, evet orman kanunlari acisindan haklisiniz; Güclü hayvanlar zayiflari yerler. Zayiflarin soyu tükenir, güclüler türemeye devam eder.. bu milyonlarca yillardir hayatin kanunudur, ve bugünde kadar hala böyle devam eder. Ama insanlar hayvanlardan farkli olduklarini savunduklari icin medeniyetler kurup birlikte yasamaya calisirlar.
Almanyada hala yeterince Neo-Naziler var, bunlarin bugünki basdüsmanlari ve hedefleri almanyadaki Türklerdir! Internetde Türk düsmanliklari hakkinda cok igrenc seyler bulabilirsiniz. Bu yüzden Türkiyedeki bu Hitler yalakaliginin ve hayranliginin nerden kaynaklandigini cok merak ediyorum, ve mantikli bir cevab bulamiyorum.. Türkiyedeki bilimciler yoksa artik Türklerin Ari-Irkina ait olduklarinimi anlatmaya basladilar ne? Böyle bir Hitler-hayrani Türkü bir Hitlerci Alman ile bulusturmak isterdim.. Bu bulusmadan sonra o Türkün gözü acilirdi herhalde. --Erdall 15:10, 28 Ağustos 2006 (UTC)[/hıde]

16 Eylül 2006 tarihli ek içerik hk.

Kaynakça'da belirtilen kitabın, belirtilen sayfaları incelenebilir. Çok daha trajik bir tablo olduğu görülecektir. --Makedon 19:52, 16 Eylül 2006 (UTC)

biraz daha tutarlı olabilirsniz

yanlış okumadığıma eminim çünkü bu benim ve benim gibiler için önemli bir ayrıntı. Adolf Hitler'in annesi o on altı yaşındayken mi öldü yoksa ilk sayfada yazdığı gibi on dokuz yaşında mı?Bu yanlışlığın acilen düzeltilmesini arzederim.Şayet elinizde kesin bilgi bulunmuyorsa da bunun belirtilmesini oldukça gerekli görüyorum.Bu bir şikayet değildir lütfen yanlış anlaşılmasın.Öyleki bu yaş gerçeği 16 yaşındaki birinde farklı 19 yaşındaki birinde farklı etki gösterir.Dolayısıyla kişi psikolojisinde de ona göre değişimler gösterir.Söyleyeceğim o ki böyllikle daha sonraki hayatında gerçekleştirmiş olduğu olayların sebeplerinin daha doğru yerlerde aranması söz konusu.Onun psikolojisi hakkında vermiş olduğunuz gerçeklerde de (sizden kaynaklanmasa bile) bir eksiklik veya yanlışlık söz konusu olabilebileceği kanaatindeyim. yorumuma cevap yazmanıza gerek olmadığını belirtmek istiyorum. teşekkür ederim...88.226.138.246 15:08, 12 Ocak 2007 (UTC)

merak ettiğim stratejik hususlar

arkadaşlar hitlerin ikna kabiliyetinin milliyetçilik duygularının ve liderliğinin gerçekten küçümsenmiycek derecede olduğunu düşünüyorum...ancak merak ettiğim şu nasıl bir strateji belirleyerek savaşa başladı???? savaşın ilerleyen günlerinde nasıl bir yörüngeyi takip etti ve rusyada direnci kıramamasının en büyük sebebi olan stratejik hatası ne???

ilgimi çeken başlangıcı çok kuvvetli olan fakat sonu tam anlamıyla tasarlanamamış bu strateji hakkında bilgilenmek istiyorum....teşekkürler arkadaşlar Bu imzasız yazı Simcolok (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

1938'de Viyana'ya gitmesiyle başlayan 2. Dünya Savaşı dönemi; tüm Almanların Almanya'nın altında birleşmesi mantığına dayanıyordu. Ama aslında gittiği yerlerde çoğu zaman Almanlar yoktu, o da beraberinde getirdi orada yaşayanları da bir nevi "psikopatça" (ki bunun sebebi kullandığı uyuşturuculardır - bunları da tamamen bilimsel amaçlarla zekasını geliştirmek vb. sebeplerden kullanmaktaydı) ya öldürdü, ya bir yere sürdü, ya da bildiğimiz olayları yaptı.

Rusya'ya karşı yapılan en büyük hata mevsimlerden haberdar olmamasıydı. Moskova'da kışın nasıl geçeceğinden bir haber, milyonlarca askerini gönderdi ve neredeyse tamamı öldü. Burada tabi gene bir kaç bakış açısı mevcut, Hitler o dönemde antrax kullandılar o yüzden oldu falan demişti. Ama bu dönemde Ruslarda hem antrax yoktu, hem de açık soğuk havada etkisi kendi deneyleri gibi kapalı mekanlarda aynı etkiyi göstermiyordu.

Burada kullandığı speed tarzı uyuşturucuların (hatta extacy'i de almanlar bu dönemde keşfetmiştir) ne işe yaradığını tam bilmeden kullanılması yatıyor. Bazı uyuşturucular beyin hücrelerinin daha hızlı tüketilik o an için daha detaylı düşünmesine yardımcı oluyor evet, ama bunun sonrası da var; ve doğruya doğru bu noktadan sonra biraz çıldırdı. 1942 itibariyle Parkinson hastası olduğunu söyleyenler vardı, ama metafetamin resmen bağımlılığı vardı.

Sonrası çöküş üzerine çöküş. Hatta en son günlerini anlatan çok güzel bir film vardır, "Çöküş" diye Almanlar tarafından yapılan (Untergang : Almanca); en gerçekçi son günlerini anlatan yapıt kanımca.

Yardımcı olabildim umarım, sağlıcakla kalın.

--`NeRVaLsevgili nerval; 03:35, 23 Şubat 2007 (UTC)

Hitlerin metamfetamin bagimliligyla ilgiyi bilgiyi nerden edindigini sorabilir miyim? Inanmadigimdan degil, sadece kaynak yaziyi okumak istiyorum. --Doa

Merhaba Doa. İngilizce Vikipedi'de, "methamphetamine" sayfasında şu açıklama ve kaynaklar var:
"From 1942 until his death in 1945, Adolf Hitler was given daily intravenous injections of methamphetamine by his personal physician, Theodor Morell,[5] as a treatment for depression and fatigue. It is possible that the Parkinsons-like symptoms which Hitler increasingly developed from 1940 onwards were related to his use of methamphetamine.[6]"
  1. ^ Methamphetamine. Drugscope. Retrieved on 2006-12-28.
  2. ^ Doyle, D (2005). "Hitler's Medical Care" (PDF). Journal of the Royal College of Physicians of Edinburgh 35: 75-82. Retrieved on 2006-12-28.
Yani: "1942'den 1945'deki ölümüne değin Adolf Hitler'e şahsi doktoru Theodor Morell tarafından depresyon ve yorgunluğa karşı damardan metamfetamin iğnesi yapıldı. Hitler'de 1940'tan sonra ortaya çıkan Parkinsonumsu belirtilerin metamfetamin kullanımından kaynaklanması mümkündür." Yukarıdaki kaynaklar on-line, İngilizce biliyorsanız göz atın. İyi çalışmalar, Filanca 16:58, 8 Mayıs 2007 (UTC)

Tarih boyunca, son derece etkili liderler olmutur. Hitler de bunlardan biri. Bu tür liderlerle ilgili olarak, onların izledikleri politikayı analiz adına, liderin kişisel psikolojik analizini esas alan yığınla çalışma yapılmıştır. Tüm bu çalışmalar, gerçeği gizlemek, örtmek içindir. O liderin, içinde bulunduğu toplumun, o tarihsel kesitteki gereksinimlerini karşılamış olduğu gerçeğini gizlemek için. Hitler, tam da o günkü Almanya'nın tüm gereksinimlerini -sokaktaki Alman'ın değil, parası olan Alman'ın, finansal ve sanayi yatırımları olan Alman'ın- karşılayan bir lider olarak ortaya çıkmış ve bu yönde bir politika izlemiştir. Hitler'in politikalarını bu, açıklar. İlaç bağımlılığı, yok efendim annesinin vaziyetleri... hikaye... Tarihsel diyalektiğin yasası objektiftir, subjektif değil. Nazi partisinin iktidara gelmesinde çok büyük finansal katkıları olan bazı firmalar var, adlarını vermek istemem. Bugün, onlar halen burada. Bugün, muhtemelen o firmalardan birinin ürettiği bir beyaz eşyayı kullanmaktasınız. Belki bazılarınız, o firma ile bankacılık ve sigortacılık işlemlerinizi yürütüyorsunuz. Bugün o firmalar, eminim ki, bugün uluslararası dev şirketler olmalarında Hitler'in katkılarının çok iyi farkındadırlar, biz değiliz. Musevi karşıtı uygulamalar dolayısıyla onmilyonlarca doların Avrupa'dan Amerika'ya kaçtığını, Amerika'nın daha sonra bunları Avrupa'nın yeniden yapılanması, kendisinden mal satınalabilir duruma gelmesi için Avrupa'ya kredi olarak verdiğini, Nazi yönetiminin atom bombası projesi için binlerce ton uranyumu, bir Musevi firmadan satın aldığını... bilmiyoruz çoğumuz. Kısacası, herşey para için. Tarihsel bir sürecin doğru analizini yapmak istiyorsanız, paranın nereden nereye aktığına bakmalısınız. --Makedon 14:29, 7 Mayıs 2007 (UTC)

sizin de ilnizin altında dünyanın en güçlü ordusu olsa,melek olsanız en güçlü olmak için siz de saldırırsınız

ALTTAKİ YAZI TAMAMEN YANLIŞTIR((BENCE)) HİTLERİ

Almanların Führer'inin hedefleri arasında Türkiye'de vardır. 1939 yılındaki şaibeli seçimin ardından hitler meclisdeki bir konuşasında hedeflerini sıralamıştır. Hitler Doğu avrupanın tamamını ingiltereyi Rusyayı, Balkanları Türkiye'yi, İran'ı, Irak'ı, Filistin'i ve Arap yarım adasının tamamını istemektedir.Başından büyük bir travma, pisikolojik sorun yada cinsel istismar gibi durumlar geçmemiş bir insan bunları hayata geçirmeye asla cesaret edemez. Hitler Dünyaya öyle kızmış ki, bu denli sorunsuz mükemmel denebilecek bir propaganda hazırlamıştır, gözlerini dünyadaki diğer fikirlere yummuş, doğruluğu ısbatlanan yada inandırıcı olan fikir akımlarına yüz çevirmiş ve kendi ütopyasını gerçekleştirmek üzere keskin reddedilemez tekliflerle Alman milletinin inancını kazanmıştır.Dünya Tarihinde bu denli büyük, kapsamlı ve donanımlı bir ordu görülmemiştir. Ve bu ordu adına sapıklık denilebilecek fikir akımına öyle inanç ve bağlılık göstermiştir, bu bağlılığı isbatlamaya yahudi ve çingene azınlıklar üzerinde yapılan uygulamlar hiç acımadan hayata geçirilmiştir mesela çalışamaycak durumda olan yahudi çingene, alman ırkına dahil sakat spastik insanları gaz odalarına gödermek gibi. bu ordu dünyayı titretmiş, dünyada ki inanç boşluğunu dolduran hitler ve ütopyasına tanrı olarak bakmıştır. Yapılan yollarla ekonomi canlansada, genç ve üreten nüfusun çoğunluğunun askerde olması gelişimin hıznı kesmiş rus cephesindeki kayıplar general ve subayların morallarini bozmuştur. Hitler in yahudileri yok etmesinin bir sebebide finansman sağlamak istemesidir. 1925 ten bu yana avrupada yahudiler giderek güçlenmiş ve avrupada üst düzey gelir grubuna dahil olmuşlardır, naziler yahudilerin ellerinden altın para ve mülklerini almış, savaşın bir bölüm gelirlerini bu yönde karşılamıştır. savaştan sonra almanyanın toparlanabilmesi mümkün gözükmezken şu anda halen dünyanın en güçlülerinden sayılan bir orduya ve ekonomiye sahiptirler.bu yenilenme yada tam manasıyla diriliş biraz yahudi servetine birazda savaştan sorna silahlanmaya kaynak ayırmamalarına bağlıdır. 2000 den sonra dünyada yeniden başlayan bir hitler hayranlığı başlamıştır. yanlış duymadınız dünyada yeniden başlayan. hitlerin kavgam kitabı türkiyede en çok satan kitaplardan birisidir ve bu kitap genç türk subayların gözdesi olarak gösterilmektedir. milenyumdan sonra ise almanyada hortlayan nazi çeteleri bu kez Türk milletinin yok edilmesi nutkunu atmıştır. oysaki Türk milletine hem birinci dünya savaşından hemde 1950 den sonra ki almanya iş gücünü sağladıkları için borçludurlar. sadede gelemk gerekirse Hitler sempati yaratmayacak bir lider değildir. Alman milletini kendine inandırmış ve bağlanmıştır ki bu durum hayranlık duyulmayacak bir hal değildir. Ancak empati yaratna bir insandır çünkü yaptıüğı kıyım ve kıyımı haklı göstermek dünyaya yeniden gelmesi halinde felaket oluşturacak bir iblisliktir.


Yahudi Katliamı mı?Emin misiniz?

Yahudiler nazilerin kendilerini katletceklerini onceden biliyordu.ve para mal ve mülk vererek yerlerini müslümanlara devrettiler naziler yahudileri katletteginiz sanarken 1.5milyon müslüman katledilmişti.O aslında müslüman katlimaıdır.

Hitler bir Yahudiydi!

Değil mi?

Büyük babasının Yahudi olduğu iddia ediliyor, yani en fazla 1/4 oranında. Ama bu iddiaya somut bir kanıt gösterilemediği gibi, doğru olmama ihtimali de yüksek. Ayrıntılı bilgi için şu web sayfasına (İngilizce) bakabilirsiniz: [1]
Saygılar, Filanca 20:44, 9 Ekim 2007 (UTC)

Büyük Aciz

Neden savaştığını bilmez Almanlar.Rehberleride bilmez. Savaşırlar,savunmazlar.Sarı saçları beyaz tenleriyle kendilerini efendi sanirlar.Sadakatsizdirler.İsrail Devletini doğurandır.Hitlere gelince kötü bir liderdir. Halkına ve dünyaya zarardan başka bir şey getirmemiştir Zaafları vardır.Korkaktır.Kendi hayalleri için herşeyi yok edecek biridir.Yahudide olsa ö şekilde muamele görmemeliydiler.Hele hele çocuklarının günahı yoktu. Bir mezarı dahi yok,Hitlerin.Kaç kişi arkasından iyi şeyler söylüyor.Dünya Hitlerle neler kzandı neler kaybetti.Kimse övmeye kalkmasın.Abartmayında, Müslümanlar falan yahudi sanılarak katledilmemiştir. Müslümanların Dünyaya dağılışına ve o dönemde nerelerde bulunduğuna bakarsanızbuda ortaya çıkar.