Tartışma:Abdülkerim el-Cili

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Felsefe (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Felsefe maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Felsefe kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (Taslak-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Taslak  Bu madde Taslak-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Madde Türkçeleştirilercek sayfalar kategorisine eklenmiş ama ben Türkçe olmayan bir şey bulamadım. Bir eserinden alıntı var. Ama onun üzerinde oynamamız uygun olmaz. Kategoriyi kaldırıyorum.

"o kitâbdaki maârifin ziyâsıyla tenevvür ederek, müşkilâtı ifhâm etsin...." bu pek gunluk turkce'ye ait bir dil degil. Eminim daha anlasilabilir bir sekle sokulabilir. Ornek olarak verdim; bu sekilde bir cok cumle daha var maddede. Saygilar, Citrat 22:31, 3 Ocak 2007 (UTC)
"İnsân-ı Kâmil adlı eserinden" alt başlığındaki tüm satırlar anlaşılabilir bir Türkçe ile yazılmış değil. Tercüme edilmesi ya da çıkarılması gerekli kanımca. Saygılar. --Metal Militia 22:35, 3 Ocak 2007 (UTC)