Tartışma:ABET

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Sosyoloji (Şablon-sınıf, Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sosyoloji maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sosyoloji kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 Şablon  Bu madde Şablon-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Amerika Birleşik Devletleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Amerika Birleşik Devletleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yükseköğretim (Başlangıç-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yükseköğretim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yükseköğretim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Hizli Silinme Tartismasi[kaynağı değiştir]

  • Türkiye'deki üniversitelerin diplomalarının uluslararası tanınırlığı ile ilgili insanların faydalanacağı bir sayfadır. Bilgiler doğrudan kuruluşun kendi sitesinden alınmıştır. Sayfanın İngilizce'si mevcuttur: http://en.wikipedia.org/wiki/ABET -- 78.172.218.78
  • m8'in ikinci ve ucuncu sebebine uymadigi kanaatindeyim: icinde bir tablo ve basliklar var (vikikodu); dili Turkce; tarafli veya yanlis icerik icerdigine dair elimizde saglam kanit mevcut degil gibi. g9 icin ise nereden alinti yapildigina dair herhangi bir ornek bulamadim. Bu sebeplerden oturu, silinmesi yerine duzeltilmesinden yanayim. Ancak deneyimli birisi tarafindan etiketlenmis, benim goremedigim bir durum olabilir. zwi 09:05, 25 Şubat 2012 (UTC)
  • Tüm bilgiler http://www.abet.org/ sitesinde mevcut. Tüm bilgiler objektif ve tartışmaya yer bırakmayacak nitelikte ve kaynaktandır. Bu maddenin İngilizcesi de zaten bulunmaktadır.