Tartışma:Ağlayan Çayır

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Sinema (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Sinema maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Sinema kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Yunanistan (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Yunanistan maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Yunanistan kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 


Dil kullanimi ansiklopedik degil, daha cok kose yazisi mahiyetinde.

Citrat 23:17, 28 Haziran 2005 (UTC)

cok dogru, wikipediayin kurallari (objektiflik vb) daha iyi anlatilmali belki de kullanicilara. kisisel dusunce degil, insanligin ortak dusuncesi paylasilmaktadir vikipedide.

Madde baştan aşağıya yeniden yazıldı, şablon ve filmle ilgili diğer bilgiler eklendi. Ansiklopedik hale getirildi. Muhammedcimci 09:42, 12 Temmuz 2006 (UTC)

Ağlayan Çayır ve Erkekler[kaynağı değiştir]

Ağlayan Çayır maddesinin tanıtımında yer alan birçok ifade oldukça öznel yorumlar barındırmaktadır. Eleni'nin başrolde olup erkeklerin tamamının sanki zalimmiş gibi gösterilmesi doğru değildir. Eleni'nin sevgilisi de erkektir ve merhametlidir. Nikos erkektir ve merhametlidir. Ağlayan Çayır filmi üstünden feministik bir okuma yapıp erkeklere vurmak doğru değildir. Evet Eleni füguran gibidir ama ona bu acıları yaşatan erkekler değil, başrolde olan dönemin siyasi olaylarınının ve sosyal yapısıdır. Büyük bir dünya savaşı ile iç savaşın acılarına kurban giden insanların acılarını anlatan filmden erkek karşıtlığı çıkarmak insaf ölçülerini zorlar niteliktesir. Emrllh Çkr (mesaj) 06:26, 3 Mart 2016 (UTC)