İçeriğe atla

Tartışma:Ağın

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 

Köyleri listesi[kaynağı değiştir]

  • Erkan Selam, Ağın'ın eski ve yeni köyleri konusuna "şüpheli" şablonu koymanın sebebini soracaktım.. Acaba daha güvenilir bir kaynak mı buldun yoksa isimleri falan mı saçma geldi? ~~Kullanıcı:FastEthernet
  • Selam Ethernet arkadaş, sana şöyle 100Mbit bir bilgi hemen:)) Onu koydum cunku: Koy isimlerini gozden gecirdim ve eger bakarsan sen de gorebilirsin ki bazi koy isimlerinin (Armutlu ve Gumussuyu) yanında "samançay(küzne)ye baglı" ifadesi var. Samancay adli bir de koy var listede. Ayrıca bir de Küzne diye bir koy var listede ve yaninda Harebe durumda terkedilmis yaziyor. Yani anlamadigim sey bir koy diger bir koye nasil bagli olabiliyor ve bir de o koy harebe terkedilmis ise isler daha da karisik oluyor. Ben Ağınlı degilim, dolayisiyla Ağının koylerini bilmedigim icin ve durum supheli oldugu icin o sablonu ekledim. --Erkan 11:06, 3 Mart 2007 (UTC)
  • Anladım.. Ben de isimleri falan Türkçe'ye benzemediği için mi doğru gelmemiş olabilir mi diye sordum.. Evet bazı köyle mezra olmuş. Ben güncellerim..--Kullanıcı:FastEthernet
    Benim dille ve isimlerle bir problemim yok. Bak ben BAskil maddesine koyler icin bir tablo yaptim. O tabloyu kullan istersen duzenlerken.--Erkan 12:55, 4 Mart 2007 (UTC)