Tartışma:2012 Eurovision Çocuk Şarkı Yarışması

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Maddeyi hep anonim kullanıcılar geliştirmiş. Türkçesinden anlaşıldığı kadarıyla T. Vikipedide bu maddenin bulunmamasını kabul edemeyen Türkçe bilmeyen birileri Google çeviri filan yardımıyla yazmış. "Yetkili kullanıcılar"ın bot değişikliklerini silerken içeriğe de müdahale etmeleri gerekmiyor mu? Yoksa maddenin olduğu gibi (bozuk) tutulması konusunda özel bir politika mı var? "Sürüm kontrolü" bu maddede işlememiştir...

Evet, bu "içeriği geliştirmeye yönelik" tartışmadır. Hiç şüphesiz. --E4024 (mesaj) 12:15, 27 Haziran 2012 (UTC)

SK'nin işlevi vandalizmdir, bozuk Türkçeyle yazılmış olması vandalizm değildir. Bu sebeple SK ile veya editörlerle alakası yoktur. Kimse, burada herhangi bir şey yapmak "zorunda" değildir. Bu niye böyle, birisi ilgilensin deme gibi bir şey olamaz bu bağlamda. Sana ne, istediğimi yaparım tarzı cevaplarla karşılaşılabilir dolayısıyla.--RapsarEfendim? 13:28, 27 Haziran 2012 (UTC)
  • Ben yaptım ve yeterince Felemenkçe'm olmadığı için google yardımıyla yapmıştım fakat 12 ekim 2012 günü yapılan değişiklik nasıl kabul edilmiş hayret ediyorum çünkü final tarihi 1 aralık 2012 olarak gösterilsede biri 12 ekim 2012'de kendi kafasınan 1.'yi soncuyu belirlemiş ... Ve siliyorum asılsız değişiklikleri ve editör olmadığım için kabul edermisin Kullanıcı:Rapsar? Cadyer Jeuldez (mesaj) 13:21, 12 Ekim 2012 (UTC)