Tartışma:1992

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Takvim (C-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Takvim maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Takvim kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

sayın denetleyici, 5 ocak 2012 tarihli sayfa daha fazla bilgi içeriyor! Son sürümü de ise yazılanlar fazla bir bilgi içermemektedir, lütfen bu konunun detaylı bir taramasını yapınız belki geçmişte daha da fazla bilgi içeren sayfalar olabilir,son sürümde bazı kötü amaçlı kişilerce asimilasyon politikası kapsamında tarihi silmeye teşebbüs yapılmış olabileceğini düşünmekteyim, zira geçmişte yapılan bir çok reform son sürümde belirtilmemiş bu olay açıkça kasıtlı silinme şüphesi uyandırdı bende.

bir başka sayfaya aktarılmış. --kibele 22:26, 13 Mart 2014 (UTC)

3. März 1992: Bergwerks-Unglück in Zonguldak[kaynağı değiştir]

bei einer Gasexplosion 263 Tote. Fehlt leider im Artikel. Könnte jemand das ergänzen ? danke

(3 march 1992, 263 mine workers died due to a gas explosion in Zonguldak. This - the second worst accident after the one that just happened in Soma - should be mentioned in the 1992 chronicle. Could a turkish wikipedian do that, please ? thanks in advance, --Neun-x (mesaj) 06:23, 16 Mayıs 2014 (UTC)

source: http://www.today.az/news/regions/133620.html