Tartışma:Şeytan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Satanizm de intihar bir ibadet değildir.[kaynağı değiştir]

Satanizm de intihar bir ibadet değildir. Aksine satanizm ben mekezli bir dindir. Kişiyi ve hayatını en yüksek mertebeye koyar.

gerçekleri görmeden anlamayacak olan canlı herhalde..[kaynağı değiştir]

Dinlerdeki farklı ifadelere bakıpta birini seçmek en doğrusu olduğu gibi, hepsini harmanlamakta saçmalık olur doğrusu.

Şeytanlık olarak bilinen birçok şey aslında bazı gerçekleri saptırmak için Şeytan tarafından uygulanan bir oyundur. Mesela şeytana tapanlar diye bir kitle asla Şeytanın isteyeceği şeyleri yapmamakta sadece onun insanı rezil etmesine bir katkı sağlamaktadır, kendi yalanlarına kananları ilk cehenneme sokacak kendisidir çünkü. Ancak bazı guruplara Şeytanlık vasfı vererek, büyük patronların gerçek Şeytan olduğunu gizlemek ister, çünkü küçüklerle uğraşması anlamsız. Bütün dinlerdeki ortak nokta şeytanın dünyevi hareket ettiğidir. Sırf bu gerçek bile bazılarının Şeytan konusundaki tutarsızlığını kanıtlar, çünkü sadece dünyaya kendini adamak din dışı bir olgudur, şeytanı bize öğreten nedir, dindir. Tutarlılık amacıyla tüm hepsini değerlendirdiğimizde ise ortak noktayı değil olması gerken sonuca ulaşırız o da, şeytan doğruluk adına değil gerçeklik adına yaşamaktadır, gerçekleri gören zihni gurura kapılıp insan hakkındaki hertürlü gerçeği ortaya dökmek istemektedir. Aslında oda evrende zaten ondan öncede yaratılmış veya mecburi var olan bir potansiyel gerçeğin tezahürüdür, insan gibi biçim almasıdır.

Gerçekleri görüyorsa bu insana sadece düşmanlık beslemediğinide gösterir eğer gerçekleri görüyorsa ve Tanrı onu gerçekten özenerek yarattıysa ve bir ilham meleğiyse belki şu dizeler onundur: Ölürüm yoluna ölürüm de yine boğun eğmem. Yakarım dünyayı uğruna ama sana eğilmem , Öyle sınırsız öyle derin öyle çok severim ki korkarsın Kuruyup çöle dönsem de pare pare olsam da yenilmem. --organik 15:31, 7 Temmuz 2010 (UTC)

Dinler gercek mi Sahte mi?[kaynağı değiştir]

Arkadaslar eyerki islam dinin de seytan eskiden bir melekse ve sonradan seytan olduya.Peki ya Christiyan dinin de tanri nin ogul'u melekten sonrasi seytan olduysa dinler yalandir.Hasizmiyim bu konuda yorumlarinizi bekliyorum.