Tartışma:İskoçlar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Hristiyanlık (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Hristiyanlık maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Hristiyanlık kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Birleşik Krallık (C-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Birleşik Krallık maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Birleşik Krallık kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
  • Bu sayfayı direkt İskoçya'ya yönlendirsek? Zaten diğer milletlerde öyle yapıyoruz bildiğim kadarıyla. - Noumenon 09:50, 28 Mart 2006 (UTC)
Hayır. Böyle daha iyi. Tabi geliştirilmesi lazım daha. O yönlendirme olmayan maddelerde yapılıyor. Bkz. en:Scottish people ve Kategori:Etnik gruplar Memty 10:06, 28 Mart 2006 (UTC)
gelişene kadar sözlüğe taşı şablonu ekledim. Tembelejderha 10:11, 28 Mart 2006 (UTC)
  • ya sevgili dostlar, ben böyle aklıma gelen, olmadığını gördüğüm maddeyi ekliyorum ama bazen mesaj atıyorlar çok kısa böyle olmaz diye. gel gör ki madde burada olunca büyüyüp gelişme ihtimali artıyor diye düşünüyorum. siz ne diyorsunuz --Yigido 10:10, 28 Mart 2006 (UTC)

isviçreli