Tartışma:İmamın Ordusu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

telife girer mi?[kaynağı değiştir]

  • Şimdi taslak internette yayımlandı fakat kitap olarak basılmadığı için indirenlere herhangi bir işlem yapılmayacağı çünkü telifi olmadığı belirtilmişti. şimdi biz bu taslağın ekran görüntüsünü filan free olarak yükleyebilir miyiz? --Hedda Gabler 16:56, 8 Nisan 2011 (UTC)
  • Telif olmadığını belirtenlerin gerekçesini merak ediyorum doğrusu. Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre "herhangi bir şekilde dil ve yazı ile ifade olunan" ve "sahibinin hususiyetini taşıyan" her fikir ve sanat mahsulü birer "ilim ve edebiyat eseri" sayılır. Eserin yayımlanmamış olması ya da eser sahibinin izni olmadan yayımlanmış olması telif haklarının saklı olmadığı anlamına gelmez. — Pınar (mesaj) 12:11, 10 Nisan 2011 (UTC)

bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

  • kitap olarak basılmadığı için kitap bilgi kutusunu sayfadan çıkardım ayrıca bazı yerler direkt alıntı olduğu için oradaki kelime düzenlemelerine gerek yok kanımca. --Hedda Gabler 18:30, 16 Nisan 2011 (UTC)