İçeriğe atla

Tartışma:Ümmü Seleme

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: 91.100.106.69 tarafından 10 ay önce Evlenme tarihi başlığına
Vikiproje İslam (C-sınıf, En-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki İslam maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje İslam kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 En  Bu madde En-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Biyografi (C-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Biyografi maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Biyografi kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İş birliğine katılarak da projeye katkıda bulunabilirsiniz.
 C  Bu madde C-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Ümmü Seleme doğum tarihi 599, islam peygamberi Muhammed'in hayatını kaybetmesi ise 632, dolayısıyla Ümmü Seleme'nin 44 yaşında iken Muhammed ile evlenmesi mümkün değildir. Prof Dr. Mehmet SOYSALDI ile Salih SURUÇ'un kaynakları çelişmektedir, kaynaklardan bilgi alınarak düzeltilmesini rica ederim. Shahsgaea (mesaj) 20:01, 2 Ocak 2017 (UTC)shahsgaea

Merhaba sayın @Shahsgaea, tespitiniz güzel, siz bu düzenlemeyi destekleyecek şekilde kaynaklandırarak yapmayı istemez misiniz? chansey Mesaj 20:05, 2 Ocak 2017 (UTC)

Evlenme tarihi[kaynağı değiştir]

Muhammed 632 de ölüyor.

597 yılında doğum tarihi ve 44 yaşında iken evlenmis 597+44=641. 91.100.106.69 23.15, 6 Ağustos 2023 (UTC)Yanıtla