Tartışma:Ülkelere göre şehirler listesi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Listeler (Liste-sınıf, Çok-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Listeler maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Listeler kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Liste  Bu madde Liste-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Çok  Bu madde Çok-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Günümüz Ülkelerinin Şehir Listesi'nden Yola Çıkarak Tüm Dünya Şehirlerini Girmek[kaynağı değiştir]

Eğer fayfdalı olacağına inanıyorsanız, Vikipedi:Haftanın işbirliği projesi sayfasında destek ve görüşlerinizi bildirebilir ve projenin gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz.

Rakip wikipedialara dillerini anlamasamda bir baktım hepsi harıl harıl Dünya'daki tüm şehirleri, şablonlarla düzenli olarak giriyorlar. Bizde ise şehir şehir tümevarım yapmaya çalışıyoruz ama bu çok daha zor ve düzensiz. Günümüz Ülkelerinin Şehir Listesi ile tümdengelim yoluyla derli toplu tüm şehirleri en azından taslak halinde girelim derim. 1 Haftada bitmesi pek olası değil ama bu sayede çok hızlı ve düzenli yol alırız. Gerekdiği kadar projeyi tekrarlar eninde sonunda bütün şehirleri ülke ülke gireriz. Saygılar, sevgiler....--Dağhan Özyılmaz 17:31, 11 Eylül 2006 (UTC)


Ben aynen ing. wikipediadan aldım sevgili serkan, Türkçe alfabeye göre sıralamada ve bazı ülke bayraklarında da sorunlar var. Artık böyle dek geldikçe düzelteceğiz. Sevgiler, sayglar...--Dağhan Özyılmaz 21:11, 5 Ekim 2006 (UTC)