Tartışma:Ülke TV

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (Başlangıç-sınıf, Az-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 Başlangıç  Bu madde Başlangıç-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Az  Bu madde Az-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Vikiproje Medya (Bilinmeyen-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Medya maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Medya kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 ???  Bu madde için henüz bir değerlendirme yapılmamıştır.
 Bilinmeyen  Bu madde Bilinmeyen-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 

Redd edilen yeni bölüm (Tazminat davası)[kaynağı değiştir]

Merhaba! Bir kullanıcı tarafından 14:42, 3 Mart 2011 tarihinde "Tazminat davası" isimli yeni bir bölüm eklenmek istenmiş ama 'Sayginer' rumuzlu kullanıcı değişiklikleri reddetmiş. Neden redd edildiğine dayir mantıklı bir sebepte verilmemiş. Burda eklenmek istenen değişiklikler için kaynakta eklenmiş. Vikipedide medya ile ilgili maddelerde böyle davalar ekleniyor. Ben değişiklikleri tekrar maddeye ekleyeceğim ve tartışma sayfasına göz atılması için mesaj yazacağım.174.143.150.16 22:58, 5 Mart 2011 (UTC)

Merhaba! Bu sefer yapılan değişikliği başka bir kullanıcının değerlendirmesine bırakıp, neden "redd edildiğine dayir" mantıklı bir açıklama yapmaya çalışayım. Şöyle ki, günümüzde medyaya sayısız tazminat davası açılıyor; bu konu ise bunlar arasında bir fark yaratan, bir maddeye eklenmesini sağlayacak ansiklopedik bir değer taşımıyor. İlla eklenmeli deniyorsa da, "tazminat davası" gibi bir başlıkla tv kanalını çok etkilemiş bir konuymuş gibi tek başına yer alması yerine, hukuksal konular ya da kanala açılan tazminat davaları gibi (diğer davalardan da bahsederek) konuya ansiklopedik anlatım kazandıracak bir yöntem izlenmeli diye düşünüyorum. Umarım yeterince mantıklı olabilmişimdir. İyi vikiler. --Sayginer 07:55, 6 Mart 2011 (UTC)

Peki en iyisi eklenmek istenen 'Tazminat davası' başlığını 'Hukuksal konular' diye değiştirelim. Buna rağmen vikipedide birçok maddede ergenekon davası ile suçlanan kişilerin/kurumların maddelerinde Ergenkon/Ergenekon davası diye ayrı bölümler var. O zaman bu maddelerde geçen ergenekon bölümlerinide tarafsızlıyı korumak için 'Hukuksal konular' diye değiştirmek gerekli değil mi? Iyi günler!38.101.133.10 11:28, 6 Mart 2011 (UTC)

Benimki sadece bir öneriydi, aynen dediğim gibi olacak yoksa kalamaz gibi bir durum söz konusu değil. Sadece yaptığım değişikliğin sebebini belirttim ve kendimce olabileceği yazdım. Diğer maddelerle ilgili de düşüncem farklı değil, eğer var olan dava başlı başına o kurumu veya kişiye derinden etkilemiş nitelikte değilse, tek başına değil var olan bütün davalarla birlikte yer almasını doğru bulurum. --Sayginer 16:08, 6 Mart 2011 (UTC)