İçeriğe atla

Tartışma:Özkan, Emirdağ

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye yerleşim birimleri maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye yerleşim birimleri kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
görev listesi simgesi
Bu madde Türkiye'deki bir köy hakkındadır. Lütfen, sayfada düzenleme yaparken şu hususlara dikkat ediniz.

Telif
Bu maddeye başka web sitelerinden veya kitaplardan içerik eklemeyiniz. Telif hakkı saklı içerikler Vikipedi'ye eklenememektedir.

Kaynakça ve doğrulanabilirlik
Maddeye eklenen bilgilerde olması gereken ilk özellik bilginin gerçekliği değil, doğrulanabilir olmasıdır. Eklenen her bilgi için kaynak gösterilmelidir. Maddeye bilgi eklerken kaynaksız veya doğrulanabilir olmayan bilgilerin silinebileceğini göz önünde bulundurun. Kendi adınızı ya da yörede tanınmış olan ancak ansiklopedik olmayan kişilerin adlarını maddeye eklemeyiniz.

Reklam ve dış bağlantılar
Bu madde Özkan köyü ile ilgili web site adreslerinin toplandığı sayfa değildir. Maddeye doğrudan bilgilendirme amacı taşımayan facebook, twitter, blog, vb. web adresleri eklemeyiniz.

Üslup
Vikipedi'nin öncelikli amacı Özkan köyü hakkında ansiklopedik bilgi vermektir. Tanıtım amaçlı övücü ifadelerden kaçınınız. Sadece sizin görüşünüzü taşıyan, nesnel olmayan ifadeler eklemeyiniz. Altyapı ile ilgili şikayetlerinizi de burada dile getirmeyiniz. Ancak mevcut durumu ifade edebilirsiniz.

 

Özkan, Emirdağ hakkında bir tartışma başlatın.

Bir tartışma başlat