Tartışma:Türk Hava Yolları

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Vikiproje Türkiye (B-sınıf, Orta-önem)
VikiProje simgesi Bu madde, Vikipedi'deki Türkiye maddelerini geliştirmek amacıyla oluşturulan Vikiproje Türkiye kapsamındadır. Eğer projeye katılmak isterseniz, bu sayfaya bağlı değişiklikler yapabilir veya katılabileceğiniz ve tartışabileceğiniz proje sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 B  Bu madde B-sınıf olarak değerlendirilmiştir.
 Orta  Bu madde Orta-önemli olarak değerlendirilmiştir.
 
Türk Hava Yolları, eski bir seçkin madde adayıdır. Maddenin aşağıdaki aşama geçmişindeki bağlantılardan adaylığın neden başarısız olduğunu görebilirsiniz.
4 Haziran 2011 Seçkin madde adayı Başarısız
  • Selamlar. Arkadaşları verimli katkıda bulunduğunu gördüm. Gümünüzde kullanılmakta olan carrier ile daha öncekileri arasında karışıklığı da halledilecektir. THY (DHY)'nin kullandığı uçakları listesi başlığıyla yeni bir madde açılmasını öneriyorum. Böylece ir madde kazanmış olacağız. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 08:20, 2 Şubat 2008 (UTC)

Türkiye’den yapılan dış hat uçuşlarında THY yüzde 59 pay ile ilk sırada yer alırken diğer yabancı havayollarının payı yüzde 32’de kaldı. THY, Avrupalı havayolları içinde yolcu pazar payı olarak dördüncü sırada yer aldı. [1] --195.110.6.24 10:58, 2 Kasım 2009 (UTC)

THY Uçuş Noktaları[kaynağı değiştir]

Amerikadaki noktalarda "Melekler Şehri" olarak belirtilmesi, Türkçe kelime kullanmak ile ilgili kaygılarda aşırı geldi bana. Çünkü Türkler, Los Angeles'ı herkes bilebilir ama, onun Türkçesini bilemez. --Mustafa Çavuşoğlu 12:25, 29 Mart 2010 (UTC)

Tabii, haklısınız, değiştirdim. vikipedi'nin bu konudaki yönergeleri Vikipedi:Adlandırma kuralları ve Vikipedi:Adlandırma anlaşmazlığı sayfalarında bulunmaktadır. Teşekkürler. --İnfoCan 14:23, 29 Mart 2010 (UTC)

Turkish Cargo'yu ayrı bir maddeye taşınması[kaynağı değiştir]

Maddenin sadeleşmesi amacıyla ayrı bir maddede Turkish Cargo açılması sizce nasıl olur? MEO (tartışma) 01:43, 2 Mart 2012 (UTC)

Thy filosu ve yeni uçak alımları ile ilgili kısımlar.[kaynağı değiştir]

uçak filosu bölümünde yeni uçak alımları ile ilgili kısımlarda:

"daha önce ilan ettiği", "geçen ay", "önümüzdeki günlerde", "alınacak" vs. gibi belirsiz bir zaman diliminde, ansiklopedi maddesi okuyucusu olmayan bir kitle için yazılmış bir haber veya rapor metni yapıştırılmış gibi duruyor. 10 yıl önceki (gerçekleşmemiş veya gerçekleşmiş belli değil) alım planlarından bahsedilen devam paragrafları var. Naçizen kanaatim bunların kaldırılması gerekli. Veya güncellenmesi lazım. bu konuda aksi görüşü olan yoksa bu maddeye emeği geçmiş yazarların ilgilenmesi gerekir. Ulubay (mesaj) 00.51, 3 Kasım 2018 (UTC)[yanıtla]