Sana Bir Sır Vereceğim bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Sana Bir Sır Vereceğim, FOX kanalında 5 Temmuz 2013'te yayınlanmaya başlayan Türk Fantastik televizyon dizisidir.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon no. Bölüm sayısı İlk yayın bilgileri DVD çıkış tarihleri
Sezon Sezon açılışı Final 1. bölge 2. bölge 4. bölge
1 29 2013-2014 5 Temmuz 2013 (2013-07-05) 2 Şubat 2014 Bilinmiyor Bilinmiyor Bilinmiyor

Bölümler[değiştir | kaynağı değiştir]

1. sezon (2013-2014)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sıra
no.
Bölüm
no.
Yönetmen Senarist Orijinal yayın tarihi Türkiye'deki izleyici
(reyting)
Bölüm Özeti
1 1 Cevriye Demir Ethem Özışık 5 Temmuz 2013 (2013-07-05) 2,49[1] Yağmurlu bir gecede kızı kaçırılan Sevgi'nin o anda bütün hayatı değişir.Mehmet bir bilirkişidir. Sevgi'yi ilk kez karakolda görür. Oğlu Gürcan'ın gücü nesneleri hareket ettirmektir. Aylin yanlışlıkla kaldığı yurtta bir arkadaşına elektrik verir ve yurttan atılır. Sonra Tilki'nin polislerden kurtulmak için görünmez olduğunu fark eder. Zeynep düşünceleri okuyabilen bir kızdır.Kuzgun'un adamları babasını öldürür.Daha sonra bütün bu kişilerin yolları kesişir.Beraber bir ev tutarlar. Artık onları yeni bir hayat beklemektedir. Burak ise hala kötü adamların elindedir.
2 2 Cevriye Demir Ethem Özışık 12 Temmuz 2013 (2013-07-12) 2,93[2]
3 3 Cevriye Demir Ethem Özışık 19 Temmuz 2013 (2013-07-19) 3,87[3]
4 4 Cevriye Demir Ethem Özışık 26 Temmuz 2013 (2013-07-26) 3,52[4]
5 5 Cevriye Demir Ethem Özışık 2 Ağustos 2013 (2013-08-02) 3,74[5]
6 6 Cevriye Demir Ethem Özışık 16 Ağustos 2013 (2013-08-16) 3,96[6]
7 7 Cevriye Demir Ethem Özışık 23 Ağustos 2013 (2013-08-23) 4,34[7]
8 8 Filiz Gülmez Pakman Ethem Özışık 30 Ağustos 2013 (2013-08-30) 5,57[8]
9 9 Filiz Gülmez Pakman Ethem Özışık 6 Eylül 2013 (2013-09-06) 4,58[9]
10 10 Filiz Gülmez Pakman Ethem Özışık 13 Eylül 2013 (2013-09-13) 4,63[10]
11 11 Filiz Gülmez Pakman Ethem Özışık 22 Eylül 2013 (2013-09-22) 3,49[11]
12 12 Filiz Gülmez Pakman Ethem Özışık 29 Eylül 2013 (2013-09-29) 2,94[12]
13 13 Filiz Gülmez Pakman Ethem Özışık 6 Ekim 2013 (2013-10-06) 3,94[13]
14 14 Filiz Gülmez Pakman Ethem Özışık 13 Ekim 2013 (2013-10-13) 3,94[14]
15 15 Filiz Gülmez Pakman Ethem Özışık 27 Ekim 2013 (2013-10-27) 3,45[15]
16 16 Filiz Gülmez Pakman Ethem Özışık 3 Kasım 2013 (2013-11-03) 4,17[16]
17 17 Filiz Gülmez Pakman Ethem Özışık 10 Kasım 2013 (2013-11-10)

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "5 Temmuz 2013 reyting sıralaması". acunn.com. http://www.acunn.com/haber/ilk-100-program-siralamasi-05072013/86069. Erişim tarihi: 7 Kasım 2013. 
  2. ^ "12 Temmuz 2013 reyting sıralaması". acunn.com. http://www.acunn.com/haber/ilk-100-program-siralamasi-12072013/87372. Erişim tarihi: 7 Kasım 2013. 
  3. ^ "19 Temmuz 2013 reyting sıralaması". acunn.com. http://www.acunn.com/haber/ilk-100-program-siralamasi-19072013/88712. Erişim tarihi: 7 Kasım 2013. 
  4. ^ "26 Temmuz 2013 reyting sıralaması". acunn.com. http://www.acunn.com/haber/ilk-100-program-siralamasi-26072013/90043. Erişim tarihi: 7 Kasım 2013. 
  5. ^ "2 Ağustos 2013 reyting sıralaması". acunn.com. http://www.acunn.com/haber/ilk-100-program-siralamasi-02082013/91439. Erişim tarihi: 7 Kasım 2013. 
  6. ^ "16 Ağustos 2013 reyting sıralaması". acunn.com. http://www.acunn.com/haber/ilk-100-program-siralamasi-16082013/93701. Erişim tarihi: 7 Kasım 2013. 
  7. ^ "23 Ağustos 2013 reyting sıralaması". acunn.com. http://www.acunn.com/haber/ilk-100-program-siralamasi-23082013/94939. Erişim tarihi: 7 Kasım 2013. 
  8. ^ "30 Ağustos 2013 reyting sıralaması". acunn.com. http://www.acunn.com/haber/ilk-100-program-siralamasi-30082013/96326. Erişim tarihi: 7 Kasım 2013. 
  9. ^ "6 Eylül 2013 reyting sıralaması". acunn.com. http://www.acunn.com/haber/ilk-100-program-siralamasi-06092013/97490. Erişim tarihi: 7 Kasım 2013. 
  10. ^ "13 Eylül 2013 reyting sıralaması". acunn.com. http://www.acunn.com/haber/ilk-100-program-siralamasi-13092013/98491. Erişim tarihi: 7 Kasım 2013. 
  11. ^ "22 Eylül 2013 reyting sıralaması". acunn.com. http://www.acunn.com/haber/ilk-100-program-siralamasi-22092013/100269. Erişim tarihi: 7 Kasım 2013. 
  12. ^ "29 Eylül 2013 reyting sıralaması". acunn.com. http://www.acunn.com/haber/ilk-100-program-siralamasi-29092013/101755. Erişim tarihi: 7 Kasım 2013. 
  13. ^ "6 Ekim 2013 reyting sıralaması". acunn.com. http://www.acunn.com/haber/ilk-100-program-siralamasi-06102013/103497. Erişim tarihi: 7 Kasım 2013. 
  14. ^ "13 Ekim 2013 reyting sıralaması". acunn.com. http://www.acunn.com/haber/ilk-100-program-siralamasi-13102013/105316. Erişim tarihi: 7 Kasım 2013. 
  15. ^ "27 Ekim 2013 reyting sıralaması". acunn.com. http://www.acunn.com/haber/ilk-100-program-siralamasi-27102013/108121. Erişim tarihi: 7 Kasım 2013. 
  16. ^ "3 Kasım 2013 reyting sıralaması". acunn.com. http://www.acunn.com/haber/ilk-100-program-siralamasi-03112013/109643. Erişim tarihi: 7 Kasım 2013.