San Antonio Spurs sezonları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara
Takımın 2002-03 NBA sezonu'ndan bu yana maçlarını oynadığı AT&T Center.

San Antonio Spurs NBA'de mücadele eden San Antonio, Texas merkezli profesyonel basketbol takımıdır. Onlar 1967 yılında, Dallas Chaparrals adında Amerikan Basketbol Birliği (ABA) liginin on bir takımından birisi olarak Dallas, Teksas şehrinde kuruldu. Takım 1970 yılında popülarlik ile seyirci sayısını arttırmak için 1970-71 sezonu boyunca Texas Chaparrals adını kullandılar ve bazı maçlarını aynı sebepten Fort Worth ve Lubbock kentlerinde oynadılar. Ama bir kez daha düşük seyirci sorunu ile karşılaşan takım bir kez daha Dallas şehrine geri döndü. 1973 yılında takım San Antonio şehrine taşınıp San Antonio Spurs adını aldı.[1] Üç yıl sonra Spurs ABA-NBA birleşmesi sonucu olarak NBA'e katılan dört ABA takımından birisiydi.

Lige katıldığı günden bu yana Spurs 36 yıllık tarihi boyunca, 28 kez %50'nin üstünde galibiyet yüzdesi elde etmesinin yanında, 32 kez play-off yaptı ve 5 defa NBA şampiyonluğu kazandı.[2] Takım ligdeki mevcut takımlar arasında kupayı Boston Celtics (17), Los Angeles Lakers (16) ve Chicago Bulls (6)'den sonra en fazla kazanan 3. ekiptir.[3]

Anahtar[değiştir | kaynağı değiştir]

dagger NBA şampiyonluğu
* Konferans şampiyonluğu
^ Konferans şampiyonluğu
# Playoff
ASGMVP All-Star Maçı En Değerli Oyuncu Ödülü
CIT J. Walter Kennedy Yurttaşlık Ödülü
CoY Yılın Koçu
DPoY Yılın Savunma Oyuncusu
EoY Yılın yöneticisi
FMVP Finallerin En Değerli Oyuncusu
MIP En Çok Gelişme Gösteren Oyuncu
MVP En Değerli Oyuncu
RoY Yılın Çaylağı
SMoY Yılın Altıncı Adamı
SPOR Sportmenlik Ödülü

ABA sezonları[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Bölüm Derece Kazandığı Kaybettiği Yüzde% GB Playoff Ödüller Baş antrenör
1967–68 Batı 2. # 46 32 .590 2 Kazandı Konferans yarı finali vs. Houston, 3–0
Kaybetti konferans yarı finali vs. New Orleans, 1–4[4]
Cliff Hagan
1968–69 Batı 4. # 41 37 .526 19 Kaybetti Konferans yarı finali vs. New Orleans, 3–4[5] John Beasley (ASGMVP) Cliff Hagan
1969–70 Batı 2. # 45 39 .536 6 Kaybetti Konferans yarı finali vs. Los Angeles, 2–4[6] Cliff Hagan (22–21)
Max Williams (23-18)
1970–71 Batı 4. # 30 54 .357 28 Kazandı Konferans uzatması vs. Denver, 1–0
Kaybetti Konferans yarı finali vs. Utah, 0–4[7]
Max Williams (5-14)
Bill Blakeley (25-40)
1971–72 Batı 3. # 42 42 .500 18 Kaybetti Konferans Yarı Finali vs. Utah, 0–4[8] Tom Nissalke (CoY) Tom Nissalke
1972–73 Batı 5. 28 56 .333 27 [9] Babe McCarthy (24–48)
Dave Brown (4–8)
1972-73 Batı 3. # 45 39 .536 6 Kaybetti Konferans yarı finali vs. Indiana, 3–4[10] Swen Nater (RoY)
Jack Ankerson (EoY)
Tom Nissalke
1973-74 Batı 2. # 51 33 .607 14 Kaybetti Konferans Yarı Finali vs. Indiana, 2–4[11] Tom Nissalke (18–10)
Bob Bass (33–23)
1974-75 3. # 50 34 .595 10 Kaybetti Konferans Yarı Finali vs. New York, 3–4[12] Bob Bass

NBA sezonları[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Konferans Sonuç Bölüm Sonuç W L Yüzde% GB Playoff Ödüller Baş antrenörler
1976-77 Doğu 5. # Merkez 3. 44 38 .537 5 Kaybetti İlk Tur vs. Boston, 0–2[13] Doug Moe
1977-78 Doğu 2. # Merkez ^ 1. ^ 52 30 .634 Kaybetti Konferans Yarı Finali vs. Washington, 2–4[14] Angelo Drossos (EoY) Doug Moe
1978-79 Doğu 2. # Merkez ^ 1. ^ 48 34 .585 Kazandı Konferans Yarı Finali vs. Philadelphia, 4–3
Kaybetti Konferans Finali vs. Washington, 3–4[15]
Doug Moe
1979-80 Doğu 5. # Merkez 3. 41 41 .500 9 Kaybetti İlk Tur vs. Houston, 1–2[16] George Gervin (ASGMVP) Doug Moe (33–33)
Bob Bass (8–8)
1980-81 Batı 2. # Ortabatı ^ 1. ^ 52 30 .634 Kaybetti Konferans Yarı Finali vs. Houston, 3–4[17] Stan Albeck
1981-82 Batı 2. # Ortabatı ^ 1. ^ 48 34 .585 Kazandı Konferans Yarı Finali vs. Seattle, 4–1
Kaybetti Konferans Finali vs. Los Angeles, 0–4[18]
Stan Albeck
1982-83 Batı 2. # Ortabatı ^ 1. ^ 53 29 .646 Kazandı Konferans Yarı Finali vs. Denver, 4–1
Kaybetti Konferans Finali vs. Los Angeles, 2–4[19]
Stan Albeck
1983-84 Batı 10. Ortabatı 5. 37 45 .451 8 [20] Morris McHone (11–20)
Bob Bass (26–25)
1984-85 Batı 7. # Ortabatı 5. 41 41 .500 11 Kaybetti İlk Tur vs. Denver, 2–3[21] Cotton Fitzsimmons
1985-86 Batı 8. # Ortabatı 6. 35 47 .427 16 Kaybetti İlk Tur vs. L.A. Lakers, 0–3[22] Alvin Robertson (DPoY, MIP) Cotton Fitzsimmons
1986-87 Batı 11. Ortabatı 6. 28 54 .341 27 [23] Bob Weiss
1987-88 Batı 8. # Ortabatı 5. 31 51 .378 23 Kaybetti İlk Tur vs. L.A. Lakers, 0–3[24] Bob Weiss
1988-89 Batı 12. Ortabatı 5. 21 61 .256 30 [25] Larry Brown
1989-90 Batı 2. # Ortabatı ^ 1. ^ 56 26 .683 Kazandı İlk Tur vs. Denver, 3–0
Kaybetti Konferans Yarı Finali vs. Portland, 3–4[26]
David Robinson (RoY, IBM)
Bob Bass (EoY)
Larry Brown
1990-91 Batı 2. # Ortabatı ^ 1. ^ 55 27 .671 Kaybetti İlk Tur vs. Golden State, 1–3[27] Larry Brown
1991-92 Batı 5. # Ortabatı 2. 47 35 .573 8 Kaybetti İlk Tur vs. Phoenix, 0–3[28] David Robinson (DPoY) Larry Brown (21–17)
Bob Bass (26–18)
1992-93 Batı 5. # Ortabatı 2. 49 33 .598 6 Kazandı İlk Tur vs. Portland, 3–1
Kaybetti Konferans Yarı Finali vs. Phoenix, 2–4[29]
Jerry Tarkanian (9–11)
Rex Hughes (1–0)
John Lucas (39–22)
1993-94 Batı 4. # Ortabatı 2. 55 27 .671 3 Kaybetti İlk Tur vs. Utah, 1–3[30] John Lucas II
1994-95 Batı 1. # Ortabatı ^ 1. ^ 62 20 .756 Kazandı İlk Tur vs. Denver, 3–0
Kazandı Konferans Yarı Finali vs. L.A. Lakers, 4–2
Kaybetti Konferans Finali vs. Houston, 2–4[31]
David Robinson (MVP) Bob Hill
1995-96 Batı 2. # Ortabatı ^ 1. ^ 59 23 .720 Kazandı İlk Tur vs. Phoenix, 3–1
Kaybetti Konferans Yarı Finali vs. Utah, 2–4[32]
Bob Hill
1996-97 Batı 13. Ortabatı 6. 20 62 .244 44 [33] Bob Hill (3–15)
Gregg Popovich (17–47)
1997-98 Batı 5. # Ortabatı 2nd 56 26 .683 6 Kazandı İlk Tur vs. Phoenix, 3–1
Kaybetti Konferans Yarı Finali vs. Utah, 1–4[34]
Tim Duncan (RoY)
Avery Johnson (SPOR)
Gregg Popovich
1988-89 dagger Batı * 1. # Ortabatı ^ 1. ^ 37 13 .740 Kazandı İlk Tur vs. Minnesota, 3–1
Kazandı Konferans Yarı Finali vs. L.A. Lakers, 4–0
Kazandı Konferans Finali vs. Portland, 4–0
Kazandı NBA Finalleri vs. New York, 4–1 dagger[35]
Tim Duncan (FMVP) Gregg Popovich
1999-00 Batı 4. # Ortabatı 2. 53 29 .646 2 Kaybetti İlk Tur vs. Phoenix, 1–3[36] Tim Duncan (ASGMVP) Gregg Popovich
2000-01 Batı 1. # Ortabatı ^ 1. ^ 58 24 .707 Kazandı İlk Tur vs. Minnesota, 3–1
Kazandı Konferans Yarı Finali vs. Dallas, 4–1
Kaybetti Konferans Finali vs. L.A. Lakers, 0–4[37]
David Robinson (SPOR) Gregg Popovich
2001-02 Batı 2. # Ortabatı ^ 1. ^ 58 24 .707 Kazandı İlk Tur vs. Seattle, 3–2
Kaybetti Konferans Yarı Finali vs. L.A. Lakers, 1–4[38]
Tim Duncan (MVP, IBM)
Steve Smith (SPOR)
Gregg Popovich
2002-03 dagger Batı * 1. # Ortabatı ^ 1. ^ 60 22 .732 Kazandı İlk Tur vs. Phoenix, 4–2
Kazandı Konferans Yarı Finali vs. L.A. Lakers, 4–2
Kazandı Konferans Finali vs. Dallas, 4–2
Kazandı NBA Finalleri vs. New Jersey, 4–2 dagger[39]
Tim Duncan (MVP, FMVP)
David Robinson (CIT)
Gregg Popovich (CoY)
Gregg Popovich
2003-04 Batı 3. # Ortabatı 2. 57 25 .695 1 Kazandı İlk Tur vs. Memphis, 4–0
Kaybetti Konferans Yarı Finali vs. L.A. Lakers, 2–4[40]
Gregg Popovich
2004-05 dagger Batı * 2. # Güneybatı ^ 1. ^ 59 23 .720 Kazandı İlk Tur vs. Denver, 4–1
Kazandı Konferans Yarı Finali vs. Seattle, 4–2
Kazandı Konferans Finali vs. Phoenix, 4–1
Kazandı NBA Finalleri vs. Detroit, 4–3 dagger[41]
Tim Duncan (FMVP) Gregg Popovich
2005-06 Batı 1. # Güneybatı ^ 1. ^ 63 19 .768 Kazandı İlk Tur vs. Sacramento, 4–2
Kaybetti Konferans Yarı Finali vs. Dallas, 3–4[42]
Gregg Popovich
2006-07 dagger Batı * 3. # Güneybatı 2. 58 24 .707 9 Kazandı İlk Tur vs. Denver, 4–1
Kazandı Konferans Yarı Finali vs. Phoenix, 4–2
Kazandı Konferans Finali vs. Utah, 4–1
Kazandı NBA Finalleri vs. Cleveland, 4–0 dagger[43]
Tony Parker (FMVP) Gregg Popovich
2007-08 Batı 3. # Güneybatı 2. 56 26 .683 Kazandı İlk Tur vs. Phoenix, 4–1
Kazandı Konferans Yarı Finali vs. New Orleans, 4–3
Kaybetti Konferans Finali vs. L.A. Lakers, 1–4[44]
Manu Ginóbili (SMoY) Gregg Popovich
2008-09 Batı 3. # Güneybatı ^ 1. ^ 54 28 .659 Kaybetti İlk Tur vs. Dallas, 1–4[45] Gregg Popovich
2009-10 Batı 7. # Güneybatı 2. 50 32 .610 5 Kazandıİlk Tur vs. Dallas, 4–2
Kaybetti Konferans Yarı Finali vs. Phoenix, 0–4[46]
Gregg Popovich
2010-11 Batı 1. # Güneybatı ^ 1. ^ 61 21 .744 Kaybetti İlk Tur vs. Memphis, 2–4[47] Gregg Popovich
2011-12 Batı 1. # Güneybatı ^ 1. ^ 50 16 .758 Kazandı İlk Tur vs. Utah, 4–0
Kazandı Konferans Yarı Finali vs. L.A. Clippers, 4–0
Kaybetti Konferans Finali vs. Oklahoma City, 2–4 [48]
Gregg Popovich (CoY) Gregg Popovich
2012-13 Batı * 2. # Güneybatı ^ 1. ^ 58 24 Kazandı İlk Tur vs. L.A. Lakers, 4–0
Kazandı Konferans Yarı Finali vs. Golden State, 4–2
Kazandı Konferans Finali vs. Memphis, 4–0
Kaybetti NBA Finalleri vs. Miami, 3–4
Gregg Popovich
2013-14 dagger Batı * 1. # Güneybatı ^ 1. ^ 62 20 Kazandı İlk Tur vs. Dallas, 4–3
Kazandı Konferans Yarı Finali vs. Portland, 4–1
Kazandı Konferans Finali vs. Oklahoma City, 4–2
Kazandı NBA Finalleri vs. Miami, 4-1 dagger
- Gregg Popovich (CoY)
Kawhi Leonard (FMVP)
Gregg Popovich
2014-15 Batı Güneybatı 0 0 Gregg Popovich

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Dallas Chapparals". remembertheaba.com. Arthur Hundhausen. http://www.remembertheaba.com/Dallas-Chaparrals.html. Erişim tarihi: 10 Şubat, 2012. 
  2. ^ "San Antonio Spurs Franchise Index". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/. Erişim tarihi: 10 Şubat, 2012. 
  3. ^ "NBA & ABA Playoff Index". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/playoffs. Erişim tarihi: 10 Şubat, 2012. 
  4. ^ "1967–68 Dallas Chaparrals Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/DLC/1968.html. Erişim tarihi: 21 Şubat, 2012. 
  5. ^ "1968–69 Dallas Chaparrals Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/DLC/1969.html. Erişim tarihi: 21 Mayıs, 2012. 
  6. ^ "1969–70 Dallas Chaparrals Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/DLC/1970.html. Erişim tarihi: February 21, 2012. 
  7. ^ "1970–71 Texas Chaparrals Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/TEX/1971.html. Erişim tarihi: 21 Şubat, 2012. 
  8. ^ "1971–72 Dallas Chaparrals Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/DLC/1972.html. Erişim tarihi: 21 Şubat, 2012. 
  9. ^ "1972–73 Dallas Chaparrals Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/DLC/1973.html. Erişim tarihi: 21 Şubat, 2012. 
  10. ^ "1973–74 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAA/1974.html. Erişim tarihi: 21 Şubat, 2012. 
  11. ^ "1974–75 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAA/1975.html. Erişim tarihi: 21 Şubat, 2012. 
  12. ^ "1975–76 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAA/1976.html. Erişim tarihi: 21 Şubat, 2012. 
  13. ^ "1976–77 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1977.html. Erişim tarihi: 21 Şubat, 2012. 
  14. ^ "1977–78 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1978.html. Erişim tarihi: 22 Şubat, 2012. 
  15. ^ "1978–79 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1979.html. Erişim tarihi: 22 Şubat, 2012. 
  16. ^ "1979–80 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1980.html. Erişim tarihi: 22 Şubat, 2012. 
  17. ^ "1980–81 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1981.html. Erişim tarihi: 22 Şubat, 2012. 
  18. ^ "1981–82 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1982.html. Erişim tarihi: 22 Şubat, 2012. 
  19. ^ "1982–83 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1983.html. Erişim tarihi: 22 Şubat, 2012. 
  20. ^ "1983–84 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1984.html. Erişim tarihi: 22 Şubat, 2012. 
  21. ^ "1984–85 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1985.html. Erişim tarihi: February 22, 2012. 
  22. ^ "1985–86 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1986.html. Erişim tarihi: 22 Şubat, 2012. 
  23. ^ "1986–87 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1987.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  24. ^ "1987–88 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1988.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  25. ^ "1988–89 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1989.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  26. ^ "1989–90 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1990.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  27. ^ "1990–91 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1991.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  28. ^ "1991–92 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1992.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  29. ^ "1992–93 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1993.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  30. ^ "1993–94 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1994.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  31. ^ "1994–95 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1995.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  32. ^ "1995–96 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1996.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  33. ^ "1996–97 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1997.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  34. ^ "1997–98 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1998.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  35. ^ "1998–99 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/1999.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  36. ^ "1999–2000 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/2000.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  37. ^ "2000–01 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/2001.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  38. ^ "2001–02 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/2002.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  39. ^ "2002–03 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/2003.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  40. ^ "2003–04 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/2004.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  41. ^ "2004–05 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/2005.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  42. ^ "2005–06 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/2006.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  43. ^ "2006–07 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/2007.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  44. ^ "2007–08 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/2008.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  45. ^ "2008–09 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/2009.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  46. ^ "2009–10 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/2010.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  47. ^ "2010–11 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/2011.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012. 
  48. ^ "2011–12 San Antonio Spurs Roster and Statistics". basketball-reference.com. Sports Reference LLC. http://www.basketball-reference.com/teams/SAS/2012.html. Erişim tarihi: 28 Şubat, 2012.