Sıcağı Sıcağına bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

1993-1998 yılları arasında Show TV'de, 2009 yılında Star TV'de yayınlanan, sunuculuğunu Haluk Bilginer (1993-1994) ile Cem Kurtoğlu'nun (1994-1998, 2009) yaptığı Sıcağı Sıcağına adlı reality show'un bölüm listesidir.

Genel bakış[değiştir | kaynağı değiştir]

Sezon Yayın bilgileri
Yayın günü ve saati Sezon açılışı Sezon finali Çekilen bölüm sayısı Bölüm aralığı Yayın yılı TV kanalı
1.

Sezon

5 Mayıs 1993 (1993-05-05) 29 Aralık 1993 (1993-12-29) 32 1-32 1993 Show TV
2.

Sezon

5 Ocak 1994 (1994-01-05) 28 Aralık 1994 (1994-12-28) 49 33-81 1994 Show TV
3.

Sezon

4 Ocak 1995 (1995-01-04) 27 Aralık 1995 (1995-12-27) 50 82-131 1995 Show TV
4.

Sezon

3 Ocak 1996 (1996-01-03) 25 Aralık 1996 (1996-12-25) 45 132-176 1996 Show TV
5.

Sezon

1 Ocak 1997 (1997-01-01) 17 Aralık 1997 (1997-12-17) 48 177-224 1997 Show TV
6.

Sezon

7 Ocak 1998 (1998-01-07) 26 Ağustos 1998 (1998-08-26)(1.Final) 29 225-253 1998 Show TV
7.

Sezon

20 Ocak 2009 (2009-01-20) 20 Ocak 2009 (2009-01-20)(2.Final) 1 254 2009 Star TV

1. Sezon (1993)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sıra Bölüm Yayın tarih Sunucu Program konusu
1 1 5 Mayıs 1993 Haluk Bilginer
2 2 12 Mayıs 1993 Haluk Bilginer Bu bölümde "Büyükçekmece'de Vahşet", "Oto Hırsızı Dehşet Saçtı", "Bir Babanın Dramı", "Yün Yumaklarının Yarattığı Mucize" ve "Küçük Serkan'ın Acı Öyküsü" başlıkları altında yaşanan cinayet, oto hırsızlığı, intihar teşebbüsü, trafik kazası ve boğulma olayları yer almaktadır. Ayrıca 28 Nisan 1993 günü meydana gelen Ümraniye çöp patlaması hakkında gelişmelere de yer verilmektedir.
3 3 19 Mayıs 1993 Haluk Bilginer
4 4 26 Mayıs 1993 Haluk Bilginer
5 5 9 Haziran 1993 Haluk Bilginer
6 6 16 Haziran 1993 Haluk Bilginer
7 7 23 Haziran 1993 Haluk Bilginer
8 8 30 Haziran 1993 Haluk Bilginer
9 9 7 Temmuz 1993 Haluk Bilginer Programın bu bölümünde Sivas Katliamı'nda yaşananlar ve katliamın perde arkası yer almaktadır.
10 10 14 Temmuz 1993 Haluk Bilginer
11 11 21 Temmuz 1993 Haluk Bilginer
12 12 28 Temmuz 1993 Haluk Bilginer
13 13 4 Ağustos 1993 Haluk Bilginer
14 14 11 Ağustos 1993 Haluk Bilginer
15 15 18 Ağustos 1993 Haluk Bilginer
16 16 25 Ağustos 1993 Haluk Bilginer
17 17 1 Eylül 1993 Haluk Bilginer
18 18 8 Eylül 1993 Haluk Bilginer
19 19 15 Eylül 1993 Haluk Bilginer
20 20 22 Eylül 1993 Haluk Bilginer
21 21 6 Ekim 1993 Haluk Bilginer
22 22 13 Ekim 1993 Haluk Bilginer
23 23 20 Ekim 1993 Haluk Bilginer
24 24 27 Ekim 1993 Haluk Bilginer
25 25 10 Kasım 1993 Haluk Bilginer
26 26 17 Kasım 1993 Haluk Bilginer
27 27 24 Kasım 1993 Haluk Bilginer
28 28 1 Aralık 1993 Haluk Bilginer
29 29 8 Aralık 1993 Haluk Bilginer
30 30 15 Aralık 1993 Haluk Bilginer
31 31 22 Aralık 1993 Haluk Bilginer
32 32 29 Aralık 1993 Haluk Bilginer

2. Sezon (1994)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sıra Bölüm Yayın tarih Sunucu Program konusu
1 33 5 Ocak 1994 Haluk Bilginer
2 34 12 Ocak 1994 Haluk Bilginer
3 35 19 Ocak 1994 Haluk Bilginer
4 36 26 Ocak 1994 Cem Kurtoğlu
5 37 2 Şubat 1994 Cem Kurtoğlu
6 38 9 Şubat 1994 Cem Kurtoğlu
7 39 16 Şubat 1994 Cem Kurtoğlu
8 40 23 Şubat 1994 Cem Kurtoğlu
9 41 2 Mart 1994 Cem Kurtoğlu
10 42 9 Mart 1994 Cem Kurtoğlu
11 43 23 Mart 1994 Cem Kurtoğlu
12 44 30 Mart 1994 Cem Kurtoğlu
13 45 6 Nisan 1994 Cem Kurtoğlu
14 46 13 Nisan 1994 Cem Kurtoğlu
15 47 20 Nisan 1994 Cem Kurtoğlu
16 48 27 Nisan 1994 Cem Kurtoğlu
17 49 4 Mayıs 1994 Cem Kurtoğlu
18 50 11 Mayıs 1994 Cem Kurtoğlu
19 51 18 Mayıs 1994 Cem Kurtoğlu
20 52 25 Mayıs 1994 Cem Kurtoğlu
21 53 1 Haziran 1994 Cem Kurtoğlu
22 54 8 Haziran 1994 Cem Kurtoğlu
23 55 15 Haziran 1994 Cem Kurtoğlu
24 56 22 Haziran 1994 Cem Kurtoğlu
25 57 29 Haziran 1994 Cem Kurtoğlu
26 58 6 Temmuz 1994 Cem Kurtoğlu
27 59 13 Temmuz 1994 Cem Kurtoğlu
28 60 20 Temmuz 1994 Cem Kurtoğlu
29 61 27 Temmuz 1994 Cem Kurtoğlu
30 62 3 Ağustos 1994 Cem Kurtoğlu
31 63 10 Ağustos 1994 Cem Kurtoğlu
32 64 17 Ağustos 1994 Cem Kurtoğlu
33 65 31 Ağustos 1994 Cem Kurtoğlu
34 66 7 Eylül 1994 Cem Kurtoğlu
35 67 14 Eylül 1994 Cem Kurtoğlu
36 68 21 Eylül 1994 Cem Kurtoğlu
37 69 28 Eylül 1994 Cem Kurtoğlu
38 70 12 Ekim 1994 Cem Kurtoğlu
39 71 19 Ekim 1994 Cem Kurtoğlu
40 72 26 Ekim 1994 Cem Kurtoğlu
41 73 2 Kasım 1994 Cem Kurtoğlu
42 74 9 Kasım 1994 Cem Kurtoğlu
43 75 16 Kasım 1994 Cem Kurtoğlu
44 76 23 Kasım 1994 Cem Kurtoğlu
45 77 30 Kasım 1994 Cem Kurtoğlu
46 78 7 Aralık 1994 Cem Kurtoğlu
47 79 14 Aralık 1994 Cem Kurtoğlu
48 80 21 Aralık 1994 Cem Kurtoğlu
49 81 28 Aralık 1994 Cem Kurtoğlu

3. Sezon (1995)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sıra Bölüm Yayın tarih Sunucu Program konusu
1 82 4 Ocak 1995 Cem Kurtoğlu
2 83 11 Ocak 1995 Cem Kurtoğlu
3 84 18 Ocak 1995 Cem Kurtoğlu
4 85 25 Ocak 1995 Cem Kurtoğlu
5 86 1 Şubat 1995 Cem Kurtoğlu
6 87 8 Şubat 1995 Cem Kurtoğlu
7 88 15 Şubat 1995 Cem Kurtoğlu
8 89 22 Şubat 1995 Cem Kurtoğlu
9 90 1 Mart 1995 Cem Kurtoğlu
10 91 8 Mart 1995 Cem Kurtoğlu
11 92 15 Mart 1995 Cem Kurtoğlu
12 93 22 Mart 1995 Cem Kurtoğlu
13 94 29 Mart 1995 Cem Kurtoğlu
14 95 5 Nisan 1995 Cem Kurtoğlu
15 96 12 Nisan 1995 Cem Kurtoğlu
16 97 19 Nisan 1995 Cem Kurtoğlu
17 98 3 Mayıs 1995 Cem Kurtoğlu
18 99 17 Mayıs 1995 Cem Kurtoğlu
19 100 24 Mayıs 1995 Cem Kurtoğlu
20 101 31 Mayıs 1995 Cem Kurtoğlu
21 102 7 Haziran 1995 Cem Kurtoğlu
22 103 14 Haziran 1995 Cem Kurtoğlu
23 104 21 Haziran 1995 Cem Kurtoğlu
24 105 28 Haziran 1995 Cem Kurtoğlu
25 106 5 Temmuz 1995 Cem Kurtoğlu
26 107 12 Temmuz 1995 Cem Kurtoğlu
27 108 19 Temmuz 1995 Cem Kurtoğlu
28 109 26 Temmuz 1995 Cem Kurtoğlu
29 110 2 Ağustos 1995 Cem Kurtoğlu
30 111 9 Ağustos 1995 Cem Kurtoğlu
31 112 16 Ağustos 1995 Cem Kurtoğlu
32 113 23 Ağustos 1995 Cem Kurtoğlu
33 114 30 Ağustos 1995 Cem Kurtoğlu
34 115 6 Eylül 1995 Cem Kurtoğlu
35 116 13 Eylül 1995 Cem Kurtoğlu
36 117 20 Eylül 1995 Cem Kurtoğlu
37 118 27 Eylül 1995 Cem Kurtoğlu
38 119 4 Ekim 1995 Cem Kurtoğlu
39 120 11 Ekim 1995 Cem Kurtoğlu
40 121 18 Ekim 1995 Cem Kurtoğlu
41 122 25 Ekim 1995 Cem Kurtoğlu
42 123 1 Kasım 1995 Cem Kurtoğlu
43 124 8 Kasım 1995 Cem Kurtoğlu
44 125 15 Kasım 1995 Cem Kurtoğlu
45 126 22 Kasım 1995 Cem Kurtoğlu
46 127 29 Kasım 1995 Cem Kurtoğlu
47 128 6 Aralık 1995 Cem Kurtoğlu
48 129 13 Aralık 1995 Cem Kurtoğlu
49 130 20 Aralık 1995 Cem Kurtoğlu
50 131 27 Aralık 1995 Cem Kurtoğlu

4. Sezon (1996)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sıra Bölüm Yayın tarih Sunucu Program konusu
1 132 3 Ocak 1996 Cem Kurtoğlu
2 133 10 Ocak 1996 Cem Kurtoğlu
3 134 24 Ocak 1996 Cem Kurtoğlu
4 135 31 Ocak 1996 Cem Kurtoğlu
5 136 7 Şubat 1996 Cem Kurtoğlu
6 137 14 Şubat 1996 Cem Kurtoğlu
7 138 28 Şubat 1996 Cem Kurtoğlu
8 139 6 Mart 1996 Cem Kurtoğlu
9 140 20 Mart 1996 Cem Kurtoğlu
10 141 27 Mart 1996 Cem Kurtoğlu
11 142 3 Nisan 1996 Cem Kurtoğlu
12 143 10 Nisan 1996 Cem Kurtoğlu
13 144 17 Nisan 1996 Cem Kurtoğlu
14 145 24 Nisan 1996 Cem Kurtoğlu
15 146 8 Mayıs 1996 Cem Kurtoğlu
16 147 15 Mayıs 1996 Cem Kurtoğlu
17 148 22 Mayıs 1996 Cem Kurtoğlu
18 149 29 Mayıs 1996 Cem Kurtoğlu
19 150 5 Haziran 1996 Cem Kurtoğlu
20 151 12 Haziran 1996 Cem Kurtoğlu
21 152 19 Haziran 1996 Cem Kurtoğlu
22 153 26 Haziran 1996 Cem Kurtoğlu
23 154 3 Temmuz 1996 Cem Kurtoğlu
24 155 10 Temmuz 1996 Cem Kurtoğlu
25 156 17 Temmuz 1996 Cem Kurtoğlu
26 157 24 Temmuz 1996 Cem Kurtoğlu
27 158 31 Temmuz 1996 Cem Kurtoğlu
28 159 7 Ağustos 1996 Cem Kurtoğlu
29 160 14 Ağustos 1996 Cem Kurtoğlu
30 161 28 Ağustos 1996 Cem Kurtoğlu
31 162 4 Eylül 1996 Cem Kurtoğlu
32 163 11 Eylül 1996 Cem Kurtoğlu
33 164 18 Eylül 1996 Cem Kurtoğlu
34 165 25 Eylül 1996 Cem Kurtoğlu
35 166 2 Ekim 1996 Cem Kurtoğlu
36 167 9 Ekim 1996 Cem Kurtoğlu
37 168 16 Ekim 1996 Cem Kurtoğlu
38 169 23 Ekim 1996 Cem Kurtoğlu
39 170 6 Kasım 1996 Cem Kurtoğlu
40 171 13 Kasım 1996 Cem Kurtoğlu
41 172 20 Kasım 1996 Cem Kurtoğlu
42 173 27 Kasım 1996 Cem Kurtoğlu
43 174 11 Aralık 1996 Cem Kurtoğlu
44 175 18 Aralık 1996 Cem Kurtoğlu
45 176 25 Aralık 1996 Cem Kurtoğlu

5. Sezon (1997)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sıra Bölüm Yayın tarih Sunucu Program konusu
1 177 1 Ocak 1997 Cem Kurtoğlu
2 178 8 Ocak 1997 Cem Kurtoğlu
3 179 15 Ocak 1997 Cem Kurtoğlu
4 180 22 Ocak 1997 Cem Kurtoğlu
5 181 29 Ocak 1997 Cem Kurtoğlu
6 182 5 Şubat 1997 Cem Kurtoğlu
7 183 12 Şubat 1997 Cem Kurtoğlu
8 184 19 Şubat 1997 Cem Kurtoğlu
9 185 26 Şubat 1997 Cem Kurtoğlu
10 186 5 Mart 1997 Cem Kurtoğlu
11 187 19 Mart 1997 Cem Kurtoğlu
12 188 26 Mart 1997 Cem Kurtoğlu
13 189 2 Nisan 1997 Cem Kurtoğlu
14 190 9 Nisan 1997 Cem Kurtoğlu
15 191 16 Nisan 1997 Cem Kurtoğlu
16 192 23 Nisan 1997 Cem Kurtoğlu
17 193 30 Nisan 1997 Cem Kurtoğlu
18 194 7 Mayıs 1997 Cem Kurtoğlu
19 195 14 Mayıs 1997 Cem Kurtoğlu
20 196 21 Mayıs 1997 Cem Kurtoğlu
21 197 28 Mayıs 1997 Cem Kurtoğlu
22 198 4 Haziran 1997 Cem Kurtoğlu
23 199 11 Haziran 1997 Cem Kurtoğlu
24 200 18 Haziran 1997 Cem Kurtoğlu
25 201 25 Haziran 1997 Cem Kurtoğlu
26 202 2 Temmuz 1997 Cem Kurtoğlu
27 203 9 Temmuz 1997 Cem Kurtoğlu
28 204 23 Temmuz 1997 Cem Kurtoğlu
29 205 30 Temmuz 1997 Cem Kurtoğlu
30 206 6 Ağustos 1997 Cem Kurtoğlu
31 207 13 Ağustos 1997 Cem Kurtoğlu
32 208 20 Ağustos 1997 Cem Kurtoğlu
33 209 27 Ağustos 1997 Cem Kurtoğlu
34 210 3 Eylül 1997 Cem Kurtoğlu
35 211 17 Eylül 1997 Cem Kurtoğlu
36 212 24 Eylül 1997 Cem Kurtoğlu
37 213 1 Ekim 1997 Cem Kurtoğlu
38 214 8 Ekim 1997 Cem Kurtoğlu
39 215 15 Ekim 1997 Cem Kurtoğlu
40 216 22 Ekim 1997 Cem Kurtoğlu
41 217 29 Ekim 1997 Cem Kurtoğlu
42 218 5 Kasım 1997 Cem Kurtoğlu
43 219 12 Kasım 1997 Cem Kurtoğlu
44 220 19 Kasım 1997 Cem Kurtoğlu
45 221 26 Kasım 1997 Cem Kurtoğlu
46 222 3 Aralık 1997 Cem Kurtoğlu
47 223 10 Aralık 1997 Cem Kurtoğlu
48 224 17 Aralık 1997 Cem Kurtoğlu

6. Sezon (1998)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sıra Bölüm Yayın tarih Sunucu Program konusu
1 225 7 Ocak 1998 Cem Kurtoğlu
2 226 14 Ocak 1998 Cem Kurtoğlu
3 227 21 Ocak 1998 Cem Kurtoğlu
4 228 28 Ocak 1998 Cem Kurtoğlu
5 229 4 Şubat 1998 Cem Kurtoğlu
6 230 12 Şubat 1998 Cem Kurtoğlu
7 231 18 Şubat 1998 Cem Kurtoğlu
8 232 25 Şubat 1998 Cem Kurtoğlu
9 233 4 Mart 1998 Cem Kurtoğlu
10 234 11 Mart 1998 Cem Kurtoğlu
11 235 18 Mart 1998 Cem Kurtoğlu
12 236 25 Mart 1998 Cem Kurtoğlu
13 237 1 Nisan 1998 Cem Kurtoğlu
14 238 15 Nisan 1998 Cem Kurtoğlu
15 239 29 Nisan 1998 Cem Kurtoğlu
16 240 6 Mayıs 1998 Cem Kurtoğlu
17 241 13 Mayıs 1998 Cem Kurtoğlu
18 242 20 Mayıs 1998 Cem Kurtoğlu
19 243 27 Mayıs 1998 Cem Kurtoğlu
20 244 3 Haziran 1998 Cem Kurtoğlu
21 245 10 Haziran 1998 Cem Kurtoğlu
22 246 24 Haziran 1996 Cem Kurtoğlu
23 247 8 Temmuz 1998 Cem Kurtoğlu
24 248 15 Temmuz 1998 Cem Kurtoğlu
25 249 29 Temmuz 1998 Cem Kurtoğlu
26 250 5 Ağustos 1998 Cem Kurtoğlu
27 251 12 Ağustos 1998 Cem Kurtoğlu
28 252 19 Ağustos 1998 Cem Kurtoğlu
29 253 26 Ağustos 1998 Cem Kurtoğlu

7. Sezon (2009)[değiştir | kaynağı değiştir]

Sıra Bölüm Yayın tarih Sunucu Program konusu
1 254 20 Ocak 2009 Cem Kurtoğlu

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]